18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Fredericia – AC Horsens Live Stream

Last Updated on

Fredericia møder AC Horsens i runde 6 af 1. Division tirsdag d. 22/08/2023, kl. 19:00 på deres hjemmebane Monjasa Park.

Hvor kan man se Fredericia – AC Horsens Live Stream?

Forud for kampen, ligger Fredericia nr. 5 i 1. Division tabellen efter en sejr over B 93 5-0 i sidste . AC Horsens formåede at få skovlen under FC Helsingør, da de besejrede dem med 3-1 i seneste spillerunde, hvilket placerer dem på en 9. plads på nuværende tidspunkt. Læs vores optakt til kampen mellem Fredericia vs AC Horsens, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Fredericia mod AC Horsens direkte via live stream.
  • Stadion: Monjasa Park
  • Dato: 22/08/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Fredericia – AC Horsens live stream på ViaPlay

Fredericia – AC Horsens Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at AC Horsens er favoritter i dette kommende opgør. Fredericia er blevet givet et gennemsnitligt odds på 2.60, så der er 38.46% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. AC Horsenss gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 2.40, hvilket betyder, at der er 41.67% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.48, eller 28.74%.

Fredericia mod AC Horsens – Statistikker og Analyse

Fredericia vandt holdets seneste kamp. B 93 var modstanderne for tirsdag værter. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 5-0. Imens vandt AC Horsens deres sidste kamp. I den kamp, mødte tirsdag gæster FC Helsingør. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 3-1.

Fredericia vs AC Horsens Form

I deres 5 spillede kampe i denne sæson af 1. Division , har værterne fejret 3 sejre , med mål scoret i 3 kampe . AC Horsens har en statistik på to sejre i deres seneste 10 kampe , efter at have scoret i 3 af disse kampe. I deres seneste fem kampe på Monjasa Park, har Fredericia nu vundet i alt 3 point. Gæsterne har ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe på udbane.

Fredericia – AC Horsens Odds på Over/Under

Gennem de seneste 5 1. Division kampe, som Fredericia har spillet, er der blevet scoret 4.0 mål i gennemsnit , mens der i gennemsnit er blevet scoret 3.0 mål i AC Horsens’s kampe. I disse kampe, har hjemmeholdet hold formået at score et gennemsnit på 2.20 mål og indkasseret 1.80 i hver af deres tidligere kampe , udeholdet har formået at notere 1.20 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.80 mål pr. kamp.

Fredericia – AC Horsens Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 40% af kampe både for værterne, Fredericia, og gæsterne, AC Horsens. Fredericias seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, AaB d. 6/08/2023. Den seneste gang AC Horsens ikke formåede at score i ligaen var i et 0-5 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Sønderjyske d. 12/08/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.55 fortæller, at der er en sandsynlighed på 64.52% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på tirsdag. Det gennemsnitlige odds på 2.30 siger at der er en sandsynlighed på 43.48% for at begge hold formår at score tirsdag.

FAQ

Hvor kan man se Fredericia – AC Horsens live stream?


Kampen Fredericia mod AC Horsens kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Fredericia og AC Horsens?


AC Horsens er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.40.

Hvordan er Fredericia’s form i 1. Division op til kampen?


Fredericia har 3 sejre, 2 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 5 kampe.

Hvordan er AC Horsens’s form i 1. Division op til kampen?


AC Horsens har 2 sejre, 3 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 5 kampe.