18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Fredericia – FC Helsingør Live Stream

Last Updated on

Fredericia og FC Helsingør mødes søndag d. 17/09/2023, i runde 9 af Danmarks 1. Division, med kampstart kl. 14:00 på Monjasa Park .

Hvor kan man se Fredericia – FC Helsingør Live Stream?

Efter en 2-0 sejr over Vendsyssel FF i deres seneste kamp, ligger værterne lige nu på 3. pladsen i 1. Division tabellen , mens FC Helsingør ligger på 10. pladsen efter et nederlag mod Hobro IK på 1-3 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Fredericia vs FC Helsingør, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Fredericia mod FC Helsingør direkte via live stream.
  • Stadion: Monjasa Park
  • Dato: 17/09/2023
  • Kick off: kl. 14:00
  • TV Kanal: Se Fredericia – FC Helsingør live stream på ViaPlay

Fredericia – FC Helsingør Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Fredericia er favoritter i dette kommende opgør. Fredericia er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.70, så der er 58.82% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. FC Helsingørs gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 4.02, hvilket betyder, at der er 24.88% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.94, eller 25.38%.

Fredericia mod FC Helsingør – Statistikker og Analyse

Fredericia’s seneste kamp så dem tage en sejr. søndag værter stod overfor Vendsyssel FF i den kamp. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-0. Imens tabte FC Helsingør deres sidste kamp. I deres seneste møde, stod søndag gæster overfor Hobro IK. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-3.

Fredericia vs FC Helsingør Form

Efter 8 kampe i 1. Division , har værterne 5 sejre , mens de har scoret i 5 af dem . FC Helsingør har to sejre , med scoring i 7 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Fredericia vundet 6 point i deres seneste fem kampe på Monjasa Park. I mellemtiden har FC Helsingør ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe på udebane.

Fredericia – FC Helsingør Odds på Over/Under

Gennem de seneste 8 1. Division kampe, som Fredericia har spillet, er der blevet scoret 3.0 mål i gennemsnit , hvorimod FC Helsingør har et gennemsnit på 3.6 mål i deres kampe. I disse kampe, har hjemmeholdet hold formået at score et gennemsnit på 1.88 mål og indkasseret 1.13 i hver af deres tidligere kampe , og ude hold har formået at score et gennemsnit på 1.13 mål og indkasseret 2.50 i hver af deres tidligere kampe.

Fredericia – FC Helsingør Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 25% af Fredericia’s seneste 8 1. Division kampe , og FC Helsingør har haft det i 75% af denne sæsons opgør. Den sidste gang Fredericia missede en chance for at score i en kamp var d. 27/08/2023, da de spillede uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, HB Køge. FC Helsingørs seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Kolding IF d. 26/08/2023. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.50, kan vi se at der er 66.67% chance for at begge hold scorer i deres kamp på søndag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.43, kan vi se at der er 41.15% chance for at begge hold scorer i deres kamp den søndag.

FAQ

Hvor kan man se Fredericia – FC Helsingør live stream?


Kampen Fredericia mod FC Helsingør kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Fredericia og FC Helsingør har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Fredericia favoritter med odds 1.70 for at vinde.

Hvordan er Fredericia’s form i 1. Division op til kampen?


Fredericia har 5 sejre, 2 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 8 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer FC Helsingør i 1. Division?


FC Helsingør seneste 8 kampe er endt med 2 sejre, 5 nederlag, og 1 uafgjorte.