18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Fredericia – Fremad Amager Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

Fredericia og Fremad Amager mødes søndag d. 21/05/2023, i runde 30 af Danmarks 1. Division, med kampstart kl. 14:00 på Monjasa Park .


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Fredericia – Fremad Amager Live Stream?

Fredericia spillede uafgjort 2-2 mod HB Køge i deres seneste kamp, og de er lige nu nr. 1 i 1. Division tabellen før deres næste kamp , mens Fremad Amager rangerer som nr. 5 efter en sejr mod Hobro IK på 2-1 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Fredericia vs Fremad Amager se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Monjasa Park
  • Dato: 21/05/2023
  • Kick off: kl. 14:00
  • TV Kanal: Se Fredericia – Fremad Amager live stream på ViaPlay

Fredericia – Fremad Amager Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Fredericia er favoritter i dette kommende opgør. Fredericia er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.68, så der er 59.52% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Fremad Amagers gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 4.23, hvilket betyder, at der er 23.64% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point.
Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.89, eller 25.71%.

Fredericia vs Fremad Amager Statistikker og Analyse

Fredericia spillede uafgjort i deres seneste opgør. HB Køge var deres seneste modstander. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-2. I deres seneste kamp kom Fremad Amager fra banen med en sejr. I deres seneste møde, stod søndag gæster overfor Hobro IK. Kampen endte med en stilling på 2-1.

Fredericia vs Fremad Amager Form

I de seneste 10 kampe i Danmarks 1. Division , har værterne 7 sejre , efter at have scoret i alle disse kampe . Fremad Amager har 3 sejre , og har scoret i 7 kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Fredericia nu vundet 13 point i deres seneste fem spillede kampe på Monjasa Park. Gæsterne har nu vundet 6 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Fredericia – Fremad Amager Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 1. Division kampe, som Fredericia har spillet, er der blevet scoret 3.5 mål i gennemsnit , hvorimod Fremad Amager har et gennemsnit på 2.4 mål i deres kampe. Ser man på disse seneste kampe, har hjemmeholdet scoret 2.40 mål og indkasseret 1.10 pr. kamp , og udeholdet har et gennemsnit på 1.00 scorede mål og 1.40 indkasserede mål pr. kamp.

Fredericia – Fremad Amager Odds på Begge Hold Scorer

Fredericia har haft 70% af deres seneste 10 1. Division opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , mens det samme er gældende for 60% af Fremad Amager’s kampe. Fredericias nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Sønderjyske på 0-4 d. 24/02/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Den seneste gang Fremad Amager ikke formåede at score i ligaen var i et 0-1 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, HB Køge d. 28/04/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.58 fortæller, at der er en sandsynlighed på 63.29% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på søndag. Det gennemsnitlige odds på 2.24 siger at der er en sandsynlighed på 44.64% for at begge hold formår at score søndag.

Fredericia - Fremad Amager Live Stream
Billede taget d. 12. juni 2023 fra bet365

FAQ

Hvor kan man se Fredericia – Fremad Amager live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Fredericia og Fremad Amager?
Fredericia er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.68.

Før kampen, hvordan præsterer Fredericia i 1. Division?
Fredericia seneste 10 kampe er endt med 7 sejre, 1 nederlag, og 2 uafgjorte.

Seneste optakter fra 1. Division

Live Stream Fodbold » Fredericia – Fremad Amager Live Stream