18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Fredericia – Hillerød Fodbold Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

I runde 31 af 1. Division skal vi se Fredericia byde Hillerød Fodbold velkommen på deres hjemmebane, Monjasa Park, fredag d. 26/05/2023, kl. 18:30.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Fredericia – Hillerød Fodbold Live Stream?

Fredericia spillede uafgjort 0-0 mod Fremad Amager i deres seneste kamp, og de er lige nu nr. 2 i 1. Division tabellen før deres næste kamp. Hillerød Fodbold formåede at få skovlen under HB Køge, da de besejrede dem med 1-0 i seneste spillerunde, hvilket placerer dem på en 1. plads på nuværende tidspunkt.Læs vores optakt til kampen mellem Fredericia vs Hillerød Fodbold se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Monjasa Park
  • Dato: 26/05/2023
  • Kick off: kl. 18:30
  • TV Kanal: Se Fredericia – Hillerød Fodbold live stream på ViaPlay

Fredericia vs Hillerød Fodbold Statistikker og Analyse

Fredericia’s seneste kamp så dem spille uafgjort.fredag værter mødte Fremad Amager.Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 0-0.Imens sikrede Hillerød Fodbold sig 3 point ved at vinde deres seneste kamp.I deres seneste møde, stod fredag gæster overfor HB Køge.Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-0.

Fredericia vs Hillerød Fodbold Form

Gennem deres seneste 10 kampe i 1. Division, har værterne fejret 6 sejre , med mål scoret i 9 kampe . Hillerød Fodbold har 5 sejre , med scoring i 8 kampe.Ser man på hjemme- og udeform, har Fredericia vundet 11 point i deres seneste fem kampe på Monjasa Park.Imens har Hillerød Fodbold samlet i alt 3 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Fredericia – Hillerød Fodbold Odds på Over/Under

I Fredericia’s seneste 10 1. Division kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.2 mål pr. kamp. Imens er der i de kampe, som Hillerød Fodbold har spillet, blevet scoret 2.3 mål i gennemsnit. I disse kampe, har hjemmeholdet hold formået at score et gennemsnit på 2.10 mål og indkasseret 1.10 i hver af deres tidligere kampe , og ude hold har formået at score et gennemsnit på 1.10 mål og indkasseret 1.20 i hver af deres tidligere kampe.

Fredericia – Hillerød Fodbold Odds på Begge Hold Scorer

70% af Fredericia’s seneste 10 kampe i 1. Division er endt med at begge hold i opgøret scorede , mens det samme er gældende for 30% af Hillerød Fodbold’s kampe.Fredericias seneste kamp uden et scoret mål var en uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Fremad Amager d. 21/05/2023.Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Fremad Amager d. 5/05/2023 var den seneste kamp, som Hillerød Fodbold endte uden at score et mål.Det gennemsnitlige odds på 1.67 fortæller, at der er en sandsynlighed på 59.88% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på fredag. Det gennemsnitlige odds på 2.08 siger at der er en sandsynlighed på 48.08% for at begge hold formår at score fredag.

Fredericia - Hillerød Fodbold Live Stream
Billede taget d. 12. juni 2023 fra bet365

FAQ

Hvor kan man se Fredericia – Hillerød Fodbold live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvordan er Fredericia’s form i 1. Division op til kampen?
Fredericia har 6 sejre, 1 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Hillerød Fodbold i 1. Division?
Hillerød Fodbold seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 5 nederlag, og 0 uafgjorte.

Seneste optakter fra 1. Division

Live Stream Fodbold » Fredericia – Hillerød Fodbold Live Stream