18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Fredericia – Hobro IK Live Stream

Last Updated on

,

Runde 32 i 1. Division byder på Fredericia mod Hobro IK, som mødes på søndag. Kampen spilles d. 2/06/2024 kl. 14:00 på Fredericias hjemmebane: Monjasa Park.

Hvor kan man se Fredericia – Hobro IK Live Stream?

Fredericia indtager lige nu 4. pladsen i 1. Division tabellen efter en 4-1 sejr over Vendsyssel FF i deres seneste kamp , hvorimod Hobro IK spillede uafgjort i deres seneste kamp mod Sønderjyske med 2-2 og nu er placeret som nr. 5. Læs vores optakt til kampen mellem Fredericia vs Hobro IK, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Fredericia mod Hobro IK direkte via live stream.
  • Stadion: Monjasa Park
  • Dato: 2/06/2024
  • Kick off: kl. 14:00
  • TV Kanal: Se Fredericia – Hobro IK live stream på ViaPlay

Fredericia – Hobro IK Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Fredericia givet 48.54% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.06. Hobro IK har derimod 33.78% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.96. Disse odds gør Fredericia til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 26.95% med et odds på 3.71.

Fredericia mod Hobro IK – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp fik Fredericia sejren og vandt tre point. søndag værter mødte Vendsyssel FF. Ved slutfløjtet viste måltavlen 4-1. Imens spillede Hobro IK uafgjort i deres seneste kamp. Sønderjyske var deres seneste modstander. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-2.

Fredericia vs Hobro IK Form

I de seneste 10 kampe i Danmarks 1. Division , har hjemmeholdet en præstation på 4 sejre i deres navn , med mål scoret i 6 kampe . Gæsterne har formået at sikre 3 sejre , mens de har scoret i 9 af dem. I deres seneste fem spillede kampe på Monjasa Park, har værterne Fredericia nu vundet i alt 7 point. Imens har Hobro IK samlet i alt 4 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Fredericia – Hobro IK Odds på Over/Under

I Fredericia’s seneste 10 1. Division kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.0 mål pr. kamp , hvorimod Hobro IK har et gennemsnit på 3.3 mål i deres kampe. Ser man på disse seneste kampe, har hjemmeholdet scoret 1.40 mål og indkasseret 1.60 pr. kamp . Ude hold har i gennemsnit scoret 1.60 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.70 mål pr. kamp.

Fredericia – Hobro IK Odds på Begge Hold Scorer

60% af Fredericia’s seneste 10 kampe i 1. Division er endt med at begge hold i opgøret scorede , og for Hobro IK er det samme gældende for 90% af deres kampe. Fredericias nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, AaB på 0-1 d. 17/05/2024 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Den seneste gang Hobro IK missede chancen for at score i en kamp var d. 6/04/2024, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Sønderjyske. Det gennemsnitlige odds på 1.45 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på søndag er 68.97%.Et gennemsnitligt odds på 2.57 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den søndag er 38.91%.

FAQ

Hvor kan man se Fredericia – Hobro IK live stream?


Kampen Fredericia mod Hobro IK kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Fredericia og Hobro IK har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Fredericia favoritter med odds 2.06 for at vinde.

Hvordan er Fredericia’s form i 1. Division op til kampen?


Fredericia har 4 sejre, 5 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er Hobro IK’s form i 1. Division op til kampen?


Hobro IK har 3 sejre, 4 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.