18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Fredericia – Sønderjyske Live Stream

Last Updated on

I runde 25 af 1. Division skal vi se Fredericia byde Sønderjyske velkommen på deres hjemmebane, Monjasa Park, søndag d. 14/04/2024, kl. 13:00.

Hvor kan man se Fredericia – Sønderjyske Live Stream?

Fredericia tabte deres seneste kamp med 0-4 mod Kolding IF, og de ligger nu nr. 3i ligaen . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Sønderjyske sikrede sig en sejr over Hobro IK med 2-0, hvilket placerer dem på en 2. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Fredericia vs Sønderjyske, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Fredericia mod Sønderjyske direkte via live stream.
  • Stadion: Monjasa Park
  • Dato: 14/04/2024
  • Kick off: kl. 13:00
  • TV Kanal: Se Fredericia – Sønderjyske live stream på ViaPlay

Fredericia – Sønderjyske Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Sønderjyske er favoritter i dette kommende opgør. Fredericia er blevet givet et gennemsnitligt odds på 3.68, så der er 27.17% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Sønderjyskes gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 1.81, hvilket betyder, at der er 55.25% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.75, eller 26.67%.

Fredericia mod Sønderjyske – Statistikker og Analyse

Fredericia tabte deres seneste opgør. søndag værter stod overfor Kolding IF i den kamp. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 0-4. Imens vandt Sønderjyske deres sidste kamp. søndag gæster var oppe mod Hobro IK. Kampen endte med en stilling på 2-0.

Fredericia vs Sønderjyske Form

I deres seneste ti 1. Division kampe , har værterne 3 sejre , efter at have scoret i 6 af disse kampe . Sønderjyske har 6 sejre , med mål scoret i 7 kampe. I deres seneste fem spillede kampe på Monjasa Park, har værterne Fredericia nu vundet i alt 5 point. I mellemtiden har Sønderjyske vundet 10 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Fredericia – Sønderjyske Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 1. Division kampe, som Fredericia har spillet, er der blevet scoret 2.6 mål i gennemsnit . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.0 mål i Sønderjyske’s opgør. Når det gælder disse opgør, har hjemmeholdet formået at score 1.10 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.50 mål pr. kamp , og udeholdet har et gennemsnit på 1.90 scorede mål og 1.10 indkasserede mål pr. kamp.

Fredericia – Sønderjyske Odds på Begge Hold Scorer

40% af både Fredericias og Sønderjyskes sidste 10 kampe i 1. Division er endt med at begge hold i opgøret scorede. Den sidste gang Fredericia missede en chance for at score i en kamp var d. 6/04/2024, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Kolding IF. Den seneste gang Sønderjyske missede chancen for at score i en kamp var d. 30/03/2024, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, AaB. Det gennemsnitlige odds på 1.50 fortæller, at der er en sandsynlighed på 66.67% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på søndag. Det gennemsnitlige odds på 2.40 siger at der er en sandsynlighed på 41.67% for at begge hold formår at score søndag.

FAQ

Hvor kan man se Fredericia – Sønderjyske live stream?


Kampen Fredericia mod Sønderjyske kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Fredericia og Sønderjyske?


Sønderjyske er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.81.

Hvordan er Fredericia’s form i 1. Division op til kampen?


Fredericia har 3 sejre, 3 nederlag, og 4 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er Sønderjyske’s form i 1. Division op til kampen?


Sønderjyske har 6 sejre, 3 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.