18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Fredericia – Vendsyssel FF Live Stream

Last Updated on

Fredericia og Vendsyssel FF mødes søndag d. 3/12/2023 kl. 19:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Monjasa Park.

Hvor kan man se Fredericia – Vendsyssel FF Live Stream?

Fredericia tabte deres seneste kamp med 0-4 mod B 93, og de ligger nu nr. 4i ligaen , hvorimod Vendsyssel FF lige nu ligger på en 3. plads efter deres nederlag mod HB Køge på 2-0 i seneste runde. Læs vores optakt til kampen mellem Fredericia vs Vendsyssel FF, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Fredericia mod Vendsyssel FF direkte via live stream.
  • Stadion: Monjasa Park
  • Dato: 3/12/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Fredericia – Vendsyssel FF live stream på ViaPlay

Fredericia – Vendsyssel FF Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Fredericia givet 44.05% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.27. Vendsyssel FF har derimod 36.76% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.72. Disse odds gør Fredericia til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 27.86% med et odds på 3.59.

Fredericia mod Vendsyssel FF – Statistikker og Analyse

Fredericia tabte holdets seneste kamp. B 93 var modstanderne for søndag værter. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 0-4. Imens vandt Vendsyssel FF deres sidste kamp. søndag gæster var oppe mod HB Køge. Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-0.

Fredericia vs Vendsyssel FF Form

Gennem deres seneste 10 kampe i 1. Division , har værterne 4 sejre , mens de har scoret i 8 af dem . Vendsyssel FF har en statistik på 5 sejre i deres seneste 10 kampe , efter at have scoret i 9 af disse kampe. I deres seneste fem spillede kampe på Monjasa Park, har værterne Fredericia nu vundet i alt 7 point. Gæsterne har nu vundet 10 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Fredericia – Vendsyssel FF Odds på Over/Under

I Fredericia’s seneste 10 1. Division kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 2.8 mål pr. kamp , mens der i gennemsnit er blevet scoret 2.2 mål i Vendsyssel FF’s kampe. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har hjemmeholdet hold formået at score et gennemsnit på 1.50 mål og indkasseret 1.30 i hver af deres tidligere kampe . Ude hold har i gennemsnit scoret 1.10 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.10 mål pr. kamp.

Fredericia – Vendsyssel FF Odds på Begge Hold Scorer

Fredericia har haft 60% af deres seneste 10 1. Division opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , mens det samme er gældende for halvdelen af Vendsyssel FF’s kampe. Fredericias seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, B 93 d. 23/11/2023. Den seneste gang Vendsyssel FF ikke formåede at score i ligaen var i et 0-2 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Fredericia d. 1/09/2023. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.41, kan vi se at der er 70.92% chance for at begge hold scorer i deres kamp på søndag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.68, kan vi se at der er 37.31% chance for at begge hold scorer i deres kamp den søndag.

FAQ

Hvor kan man se Fredericia – Vendsyssel FF live stream?


Kampen Fredericia mod Vendsyssel FF kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Fredericia og Vendsyssel FF?


Fredericia er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.27.

Hvordan er Fredericia’s form i 1. Division op til kampen?


Fredericia har 4 sejre, 2 nederlag, og 4 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er Vendsyssel FF’s form i 1. Division op til kampen?


Vendsyssel FF har 5 sejre, 3 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.