18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Fulham – Arsenal Live Stream

Last Updated on

Fulham og Arsenal mødes søndag d. 31/12/2023, i runde 20 af Englands Premier League, med kampstart kl. 15:00 på Craven Cottage .

Hvor kan man se Fulham – Arsenal Live Stream?

Fulham tabte deres seneste kamp med 0-3 mod Bournemouth, og de ligger nu nr. 13i ligaen . Arsenal indtager 2. pladsen efter deres 1-1 uafgjort mod Liverpool. Læs vores optakt til kampen mellem Fulham vs Arsenal, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Fulham mod Arsenal direkte via live stream.
  • Stadion: Craven Cottage
  • Dato: 31/12/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Fulham – Arsenal live stream på ViaPlay

Fulham – Arsenal Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 5.62 fortæller os, at Fulham har 17.79% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Arsenals chance for at vinde 64.10%, med et gennemsnitligt odds på 1.56. Dette viser at Arsenal ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 4.22, er der 23.70% chance for at kampen ender uafgjort.

Fulham mod Arsenal – Statistikker og Analyse

Fulhams seneste så dem indkassere et nederlag. Bournemouth var deres seneste modstander. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 0-3. Mod Bournemouth, havde Fulham 58% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde Fulham i seneste kamp 8 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Marco Silva’ hold 16 skud imod sig. Imens spillede Arsenal uafgjort i deres seneste kamp. Mikel Arteta’s hold var oppe mod Liverpool. Efter 90 minutter, var resultatet 1-1. Mod Liverpool, havde Arsenal en boldbesiddelse på 49%. I deres seneste kamp, blev 13 skud sendt afsted i angrebet, mens 13 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Fulham vs Arsenal Form

I deres seneste 10 Premier League opgør , har hjemmeholdet en præstation på 3 sejre i deres navn , efter at have scoret i 6 af disse kampe . På samme tid har Arsenal vundet 6 gange , efter at have scoret i 8 af disse kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Fulham nu vundet 9 point i deres seneste fem spillede kampe på Craven Cottage. Deres modstander, Arsenal, har vundet 7 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Fulham vs Arsenal Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem Fulham og Arsenal , har søndagens værter ikke sikret en eneste sejr , mens Arsenal har en historik der tæller 8 sejre . Der har været 2 kampe, der er endt uafgjort. I gennemsnit er 3.3 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør . 0.7 mål pr. kamp er gået til Fulham , mens Arsenal i gennemsnit har scoret 2.6 mål pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en uafgjort med cifrene 2-2. Kampen blev spillet lørdag d. 26/08/2023, 15:00 på Emirates Stadium.

Fulham – Arsenal Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 3.7 mål i Fulhams Premier League opgør , mens der i gennemsnit er blevet scoret 3.0 mål i Arsenal’s kampe. Når det gælder disse opgør, har Marco Silva’s trup scoret 1.80 mål og indkasseret 1.90 pr. kamp , og Mikel Arteta’s hold har formået at score et gennemsnit på 2.00 mål og indkasseret 1.00 i hver af deres tidligere kampe.

Fulham – Arsenal Odds på Begge Hold Scorer

40% af Fulham’s seneste 10 kampe i Premier League er endt med at begge hold i opgøret scorede , og for Arsenal er det samme gældende for halvdelen af deres kampe. Fulhams nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Bournemouth på 0-3 d. 26/12/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Arsenals seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Aston Villa d. 9/12/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.80 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på søndag er 55.56%.Et gennemsnitligt odds på 1.92 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den søndag er 52.08%.

FAQ

Hvor kan man se Fulham – Arsenal live stream?


Kampen Fulham mod Arsenal kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Fulham og Arsenal har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Arsenal favoritter med odds 1.56 for at vinde.

Hvordan er Fulham’s form i Premier League op til kampen?


Fulham har 3 sejre, 6 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Arsenal i Premier League?


Arsenal seneste 10 kampe er endt med 6 sejre, 2 nederlag, og 2 uafgjorte.