18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Fulham – Brentford Live Stream

Last Updated on

Fulham og Brentford mødes lørdag d. 19/08/2023, i runde 2 af Englands Premier League, med kampstart kl. 16:00 på Craven Cottage .

Hvor kan man se Fulham – Brentford Live Stream?

Efter en 1-0 sejr over Everton i deres seneste kamp, ligger værterne lige nu på 6. pladsen i Premier League tabellen . Brentford indtager 8. pladsen efter deres 2-2 uafgjort mod Tottenham. Læs vores optakt til kampen mellem Fulham vs Brentford, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Fulham mod Brentford direkte via live stream.
  • Stadion: Craven Cottage
  • Dato: 19/08/2023
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Fulham – Brentford live stream på ViaPlay

Fulham – Brentford Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Brentford er favoritter i dette kommende opgør. Fulham er blevet givet et gennemsnitligt odds på 2.67, så der er 37.45% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Brentfords gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 2.63, hvilket betyder, at der er 38.02% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.34, eller 29.94%.

Fulham mod Brentford – Statistikker og Analyse

Fulham vandt holdets seneste kamp. Marco Silva’s hold spillede mod Everton. Efter 90 minutter var resultatet 1-0. Statistikker mod Everton viser at Fulham havde 64% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Fulham i alt 9 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 20 skud imod sig. I deres seneste kamp fik Brentford et uafgjort resultat. Thomas Frank’s hold var oppe mod Tottenham. Efter 90 minutter, var resultatet 2-2. Mod Tottenham, havde Brentford en boldbesiddelse på 33%. Hvis vi ser på skud på mål, havde Brentford i alt 11 skud, mens de tillod 18 skud imod sig.

Fulham vs Brentford Form

I deres 1 spillede kampe i denne sæson af Premier League , har hjemmeholdet en præstation på én sejr i deres navn , med scoring i én kamp . På samme tid har Brentford vundet 0 gange , med mål scoret i én kamp. Ser man på formen hjemme og ude, har Fulham nu nul point i deres seneste fem spillede kampe på Craven Cottage. I mellemtiden har Brentford ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe på udebane.

Fulham vs Brentford Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har værterne været sejrsrige to gange , hvorimod Brentford har opnået 5 sejre . Der har også været 3 uafgjorte. I gennemsnit er 3.0 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør , hvor Fulham i gennemsnit har scoret 1.2 mål pr. kamp , mens Brentford i gennemsnit har scoret 1.8 mål pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 3-2 til Fulham.

Fulham – Brentford Odds på Over/Under

Gennem de seneste 1 Premier League kampe, som Fulham har spillet, er der blevet scoret 1.0 mål i gennemsnit . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 4.0 mål i Brentford’s opgør.

Fulham – Brentford Odds på Begge Hold Scorer

Ingen af Fulham’s sidste 1 kampe i Premier League er endt med at begge hold i opgøret scorede , og for Brentford er det samme gældende for alle deres kampe. Med et gennemsnitligt odds på 1.70 er der en sandsynlighed på 58.82% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.05, er der en sandsynlighed på 48.78% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Fulham – Brentford live stream?


Kampen Fulham mod Brentford kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Fulham og Brentford?


Brentford er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.63.

Hvordan er Fulham’s form i Premier League op til kampen?


Fulham har 1 sejr, 0 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste kamp.

Før kampen, hvordan præsterer Brentford i Premier League?


Brentford seneste kamp er endt med 0 sejre, 0 nederlag, og 1 uafgjorte.