18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Fulham – Crystal Palace Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

Runde 37 i Premier League byder på Fulham mod Crystal Palace, som mødes på lørdag. Kampen spilles d. 20/05/2023 kl. 16:00 på Fulhams hjemmebane: Craven Cottage.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Fulham – Crystal Palace Live Stream?

Efter en 2-0 sejr over Southampton i deres seneste kamp, ligger værterne lige nu på 10. pladsen i Premier League tabellen . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Crystal Palace sikrede sig en sejr over Bournemouth med 2-0, hvilket placerer dem på en 12. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Fulham vs Crystal Palace se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Craven Cottage
  • Dato: 20/05/2023
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Fulham – Crystal Palace live stream på ViaPlay

Fulham – Crystal Palace Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Fulham givet 41.49% chance for at vinde kampen med et odds på 2.41, mod Crystal Palace, som kun har 34.36% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 2.91.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.39 eller 29.50%.

Fulham vs Crystal Palace Statistikker og Analyse

Fulham vandt holdets seneste kamp. Marco Silva’s hold mødte Southampton. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 2-0. Statistikker mod Southampton viser at Fulham havde 65% af boldbesiddelsen. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Fulham i alt 9 skud, mens de tillod 5 skud imod sig. Imens sikrede Crystal Palace sig 3 point ved at vinde deres seneste kamp. Bournemouth var deres seneste modstander. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-0. Statistikker mod Bournemouth viser at Crystal Palace havde 60% af boldbesiddelsen. I Crystal Palace’s seneste kamp, skød de på mål 17 gange, mens Roy Hodgson hold tillod 5 skud imod sig.

Fulham vs Crystal Palace Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har Fulham vundet i 4 , med mål scoret i 6 kampe . På samme tid har Crystal Palace vundet 5 gange , efter at have scoret i 6 af disse kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Fulham vundet 6 point i deres seneste fem kampe på Craven Cottage. Imens har Crystal Palace samlet i alt 6 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Fulham vs Crystal Palace Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har værterne været sejrsrige 4 gange , hvor Crystal Palace har vundet 4 kampe , og der har været 2 kampe, hvor de har spillet uafgjort. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 2.6 mål pr. kamp . Fulham har snittet 1.4 mål i hver kamp , mens Crystal Palace i gennemsnit har scoret 1.2 mål pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Fulham på 3-0. Kampen blev spillet mandag d. 26/12/2022, 17:00 på Selhurst Park.

Fulham – Crystal Palace Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som Fulham har spillet, er der blevet scoret 2.9 mål i gennemsnit , mens der i gennemsnit er blevet scoret 2.9 mål i Crystal Palace’s kampe. I disse kampe, har Marco Silva’s hold et gennemsnit på 1.40 scorede mål og 1.50 indkasserede mål pr. kamp , mens Roy Hodgson’s trup har formået at notere 1.60 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.30 mål pr. kamp.

Fulham – Crystal Palace Odds på Begge Hold Scorer

Halvdelen af Fulham’s seneste 10 kampe i Premier League er endt med at begge hold i opgøret scorede , mens Crystal Palace har set det samme ske i 40% af deres kampe. Fulhams seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Liverpool d. 3/05/2023. Crystal Palaces nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Tottenham på 0-1 d. 6/05/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Med et gennemsnitligt odds på 1.76 er der en sandsynlighed på 56.82% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 1.97, er der en sandsynlighed på 50.76% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Fulham – Crystal Palace live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvilket hold mellem Fulham og Crystal Palace har størst chance for at vinde?
I denne kamp er Fulham favoritter med odds 2.41 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Fulham i Premier League?
Fulham seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 6 nederlag, og 0 uafgjorte.

Hvordan er Crystal Palace’s form i Premier League op til kampen?
Crystal Palace har 5 sejre, 4 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.

Seneste optakter fra Premier League

Live Stream Fodbold » Fulham – Crystal Palace Live Stream