18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Fulham – Wolverhampton Live Stream

Last Updated on

Runde 13 i Premier League byder på Fulham mod Wolverhampton, som mødes på mandag. Kampen spilles d. 27/11/2023 kl. 21:00 på Fulhams hjemmebane: Craven Cottage.

Hvor kan man se Fulham – Wolverhampton Live Stream?

Fulham tabte deres seneste kamp med 1-3 mod Aston Villa, og de ligger nu nr. 15i ligaen , hvorimod Wolverhampton lige nu ligger på en 12. plads efter deres nederlag mod Tottenham på 2-1 i seneste runde. Læs vores optakt til kampen mellem Fulham vs Wolverhampton, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Fulham mod Wolverhampton direkte via live stream.
  • Stadion: Craven Cottage
  • Dato: 27/11/2023
  • Kick off: kl. 21:00
  • TV Kanal: Se Fulham – Wolverhampton live stream på ViaPlay

Fulham – Wolverhampton Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Fulham givet 41.67% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.40. Wolverhampton har derimod 33.67% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.97. Disse odds gør Fulham til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 30.30% med et odds på 3.30.

Fulham mod Wolverhampton – Statistikker og Analyse

Fulham tabte holdets seneste kamp. Marco Silva’s hold spillede mod Aston Villa. Efter 90 minutter var resultatet 1-3. Statistikker mod Aston Villa viser at Fulham havde 49% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Fulham de følgende statistikker: 9 skud i angreb og 12 skud tilladt mod eget mål. Imens vandt Wolverhampton deres seneste kamp. I deres seneste møde, stod Gary O’Neil’s hold overfor Tottenham. Efter 90 minutter, var resultatet 2-1. Mod Tottenham, havde Wolverhampton en boldbesiddelse på 42%. I Wolverhampton’s seneste kamp, skød de på mål 17 gange, mens Gary O’Neil hold tillod 6 skud imod sig.

Fulham vs Wolverhampton Form

Ud af de seneste 10 kampe i Premier League , har hjemmeholdet en præstation på to sejre i deres navn , efter at have scoret i 6 af disse kampe . Wolverhampton har en statistik på 4 sejre i deres seneste 10 kampe , med mål scoret i alle kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Fulham nu vundet 6 point i deres seneste fem spillede kampe på Craven Cottage. I mellemtiden har Wolverhampton vundet 7 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Fulham vs Wolverhampton Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har Fulham opnået én sejr , mens Wolverhampton har en historik der tæller 5 sejre , og der har været 4 kampe, hvor de har spillet uafgjort. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.3 mål , hvor Fulham i gennemsnit har scoret 0.9 mål pr. kamp , og Wolverhampton havde et gennemsnit på 1.4 mål pr. kamp. Deres seneste møde endte med en uafgjort med 1-1 da den sidste fløjte lød. Kampen blev spillet fredag d. 24/02/2023, 21:00 på Craven Cottage.

Fulham – Wolverhampton Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som Fulham har spillet, er der blevet scoret 2.6 mål i gennemsnit . Imens er der i de kampe, som Wolverhampton har spillet, blevet scoret 3.0 mål i gennemsnit. I disse kampe, har Marco Silva’s trup scoret 0.90 mål og indkasseret 1.70 pr. kamp , mens Gary O’Neil’s trup har formået at notere 1.50 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.50 mål pr. kamp.

Fulham – Wolverhampton Odds på Begge Hold Scorer

Halvdelen af Fulham’s seneste 10 kampe i Premier League er endt med at begge hold i opgøret scorede , mens Wolverhampton har set det samme ske i 90% af deres kampe. Den sidste gang Fulham missede en chance for at score i en kamp var d. 4/11/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester United. Wolverhamptons seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester United d. 14/08/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.80 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på mandag er 55.56%.Et gennemsnitligt odds på 1.91 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den mandag er 52.36%.

FAQ

Hvor kan man se Fulham – Wolverhampton live stream?


Kampen Fulham mod Wolverhampton kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Fulham og Wolverhampton?


Fulham er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.40.

Før kampen, hvordan præsterer Fulham i Premier League?


Fulham seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 5 nederlag, og 3 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Wolverhampton i Premier League?


Wolverhampton seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 3 nederlag, og 3 uafgjorte.