18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Häcken – Brommapojkarna Live Stream

Last Updated on

,

Häcken og Brommapojkarna mødes lørdag d. 15/07/2023 kl. 17:30, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Bravida Arena.

▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Hvor kan man se Häcken – Brommapojkarna Live Stream?

Inden de går ind til dette opgør, ligger hjemmeholdet på en 3. plads efter en 2-1 sejr over AIK. Brommapojkarna tabte deres seneste kamp mod Degerfors med 1-2, og de ligger lige nu nr. 9 i tabellen.Læs vores optakt til kampen mellem Häcken vs Brommapojkarna, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Häcken mod Brommapojkarna direkte via live stream.

  • Stadion: Bravida Arena
  • Dato: 15/07/2023
  • Kick off: kl. 17:30
  • TV Kanal: Se Häcken – Brommapojkarna live stream på ViaPlay

Häcken – Brommapojkarna Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Häcken givet 80.00% chance for at vinde kampen med et odds på 1.25, mod Brommapojkarna, som kun har 10.85% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 9.22.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 5.93 eller 16.86%.

Häcken mod Brommapojkarna – Statistikker og Analyse

Häcken vandt deres seneste opgør.Per-Mathias Høgmo’s hold mødte AIK.Da kampen sluttede, var det endelige resultat 2-1.Da de mødte AIK, havde Häcken 56% af boldbesiddelsen.Hvis vi kigger på skud på mål, havde Häcken i alt 11 skud, mens de tillod 15 skud imod sig.Imens tabte Brommapojkarna deres seneste kamp.Olof Mellberg’s hold var oppe mod Degerfors.Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-2.Da de mødte Degerfors, havde Brommapojkarna 49% af boldbesiddelsen.I deres seneste kamp, blev 14 skud sendt afsted i angrebet, mens 10 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Häcken vs Brommapojkarna Form

I de seneste 10 kampe i Sveriges Allsvenskan, har Häcken vundet i 6 , og har scoret i 8 kampe . Gæsterne har formået at sikre 5 sejre , efter at have scoret i 8 af disse kampe.Ser man på formen hjemme og ude, har Häcken nu vundet 15 point i deres seneste fem spillede kampe på Bravida Arena.Deres modstander, Brommapojkarna, har vundet 12 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Häcken vs Brommapojkarna Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør, har værterne været sejrsrige 6 gange , mens Brommapojkarna har formået at vinde 3 gange , og der er en enkelt kamp, som er endt uafgjort. I gennemsnit er der blevet scoret 2.9 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe . 2.2 mål pr. kamp er gået til Häcken , og Brommapojkarna havde et gennemsnit på 0.7 mål pr. kamp.Sidste gang de spillede, vandt Häcken kampen med 1-0.

Häcken – Brommapojkarna Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Allsvenskan kampe, som Häcken har spillet, er der blevet scoret 3.5 mål i gennemsnit . Imens er der i de kampe, som Brommapojkarna har spillet, blevet scoret 2.3 mål i gennemsnit. Ser man på disse seneste kampe, har Per-Mathias Høgmo’s trup formået at score 2.50 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.00 mål pr. kamp , og Olof Mellberg’s hold har formået at score et gennemsnit på 1.30 mål og indkasseret 1.00 i hver af deres tidligere kampe.

Häcken – Brommapojkarna Odds på Begge Hold Scorer

60% af Häcken’s seneste 10 kampe i Allsvenskan er endt med at begge hold i opgøret scorede , og for Brommapojkarna er det samme gældende for halvdelen af deres kampe. Häckens nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Djurgården på 0-1 d. 24/05/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Den seneste gang Brommapojkarna ikke formåede at score i ligaen var i et 0-2 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, AIK d. 1/07/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.69 er der en sandsynlighed på 59.17% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.03, er der en sandsynlighed på 49.26% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Häcken – Brommapojkarna live stream?

Kampen Häcken mod Brommapojkarna kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Häcken og Brommapojkarna har størst chance for at vinde?

I denne kamp er Häcken favoritter med odds 1.25 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Häcken i Allsvenskan?

Häcken seneste 10 kampe er endt med 6 sejre, 2 nederlag, og 2 uafgjorte.

Hvordan er Brommapojkarna’s form i Allsvenskan op til kampen?

Brommapojkarna har 5 sejre, 4 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.