18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Häcken – IFK Göteborg Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

Häcken og IFK Göteborg mødes mandag d. 29/05/2023 kl. 19:10, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Bravida Arena.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Häcken – IFK Göteborg Live Stream?

Efter at have lidt et nederlag til Djurgården på 0-1 i sidste runde, ligger Häcken lige nu nr. 3 i Allsvenskan. På den anden side, IFK Göteborg spillede uafgjort 1-1 mod Hammarby i deres seneste kamp, og de ligger lige nu på en 13. plads.Læs vores optakt til kampen mellem Häcken vs IFK Göteborg se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Bravida Arena
  • Dato: 29/05/2023
  • Kick off: kl. 19:10
  • TV Kanal: Se Häcken – IFK Göteborg live stream på ViaPlay

Häcken – IFK Göteborg Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Häcken givet 72.46% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.38.
IFK Göteborg har derimod 14.84% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 6.74.
Disse odds gør Häcken til favorit i denne kamp.
Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 20.62% med et odds på 4.85.

Häcken vs IFK Göteborg Statistikker og Analyse

Häcken tabte deres seneste kamp.Djurgården var modstanderne for Per-Mathias Høgmo’s hold.Da kampen sluttede, var det endelige resultat 0-1.I deres kamp mod Djurgården, havde Häcken den følgende boldbesiddelse: 56%.Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Häcken de følgende statistikker: 6 skud i angreb og 9 skud tilladt mod eget mål.Imens spillede IFK Göteborg uafgjort i deres seneste kamp.I den kamp, mødte Alexander Tengryd’s hold Hammarby.Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-1.Statistikker mod Hammarby viser at IFK Göteborg havde 60% af boldbesiddelsen.Hvis vi ser på skud på mål, havde IFK Göteborg i alt 12 skud, mens de tillod 6 skud imod sig.

Häcken vs IFK Göteborg Form

I deres seneste ti Allsvenskan kampe, har Häcken formået at sikre 6 sejre , med mål scoret i 8 kampe . Gæsterne har formået at sikre én sejr , efter at have scoret i 4 af disse kampe.I deres seneste fem kampe på Bravida Arena, har Häcken nu vundet i alt 12 point.Imens har IFK Göteborg samlet i alt 2 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Häcken vs IFK Göteborg Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør, har Häcken formået at vinde 3 gange , hvorimod IFK Göteborg har opnået 3 sejre , med 4 uafgjorte i alt. Disse to hold har scoret 2.6 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe . 1.5 mål pr. kamp er gået til Häcken , og IFK Göteborg havde et gennemsnit på 1.1 mål pr. kamp.Deres seneste møde endte med en sejr til Häcken med 4-0.Kampen blev spillet søndag d. 30/10/2022, 16:00 på Gamla Ullevi.

Häcken – IFK Göteborg Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 3.7 mål i Häckens Allsvenskan opgør, mens der i gennemsnit er blevet scoret 2.1 mål i IFK Göteborg’s kampe. Ser man på disse opgør, har Per-Mathias Høgmo’s trup formået at score 2.50 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.20 mål pr. kamp , hvorimod Alexander Tengryds hold har scoret 1.11 mål og indkasseret 1.00 pr. kamp.

Häcken – IFK Göteborg Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 70% af Häcken’s seneste 10 Allsvenskan kampe , mens det samme er gældende for en tredjedel af IFK Göteborg’s kampe.Den sidste gang Häcken missede en chance for at score i en kamp var d. 24/05/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Djurgården.IFK Göteborgs uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brommapojkarna på 0-0 d. 8/05/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp.Det gennemsnitlige odds på 1.68 fortæller, at der er en sandsynlighed på 59.52% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på mandag. Det gennemsnitlige odds på 2.05 siger at der er en sandsynlighed på 48.78% for at begge hold formår at score mandag.

FAQ

Hvor kan man se Häcken – IFK Göteborg live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Häcken og IFK Göteborg?
Häcken er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.38.

Før kampen, hvordan præsterer Häcken i Allsvenskan?
Häcken seneste 10 kampe er endt med 6 sejre, 3 nederlag, og 1 uafgjorte.

Seneste optakter fra Allsvenskan

Live Stream Fodbold » Häcken – IFK Göteborg Live Stream