18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Häcken – Sirius Live Stream

Last Updated on

Runde 20 i Allsvenskan byder på Häcken mod Sirius, som mødes på søndag. Kampen spilles d. 20/08/2023 kl. 15:00 på Häckens hjemmebane: Bravida Arena.

Hvor kan man se Häcken – Sirius Live Stream?

Efter en sejr over Varbergs BoIS FC på 2-0, ligger Häcken lige nu på en 2. plads i Allsvenskan tabellen , hvorimod Sirius lige nu ligger på en 12. plads efter deres nederlag mod Kalmar FF på 3-0 i seneste runde. Læs vores optakt til kampen mellem Häcken vs Sirius, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Häcken mod Sirius direkte via live stream.
  • Stadion: Bravida Arena
  • Dato: 20/08/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Häcken – Sirius live stream på ViaPlay

Häcken – Sirius Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Häcken en 69.44% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.44, mens Sirius har en 17.76% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 5.63. Dette betyder at Häcken er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 4.83 med en sandsynlighed på 20.70%.

Häcken mod Sirius – Statistikker og Analyse

Häcken vandt deres seneste opgør. Varbergs BoIS FC var modstanderne for Per-Mathias Høgmo’s hold. Efter 90 minutter var resultatet 2-0. Mod Varbergs BoIS FC, havde Häcken en boldbesiddelse på 68%. Kigger man på skud på mål, havde Häcken i seneste kamp 9 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Per-Mathias Høgmo’ hold 12 skud imod sig. Imens sikrede Sirius sig 3 point ved at vinde deres seneste kamp. I deres seneste møde, stod Christer Mattiasson’s hold overfor Kalmar FF. Kampen endte med en stilling på 3-0. Da de mødte Kalmar FF, havde Sirius 43% af boldbesiddelsen. I Sirius’s seneste kamp, skød de på mål 15 gange, mens Christer Mattiasson hold tillod 13 skud imod sig.

Häcken vs Sirius Form

I deres seneste 10 Allsvenskan opgør , har Häcken vundet i 7 , og har scoret i 8 kampe . Sirius har fejret 5 sejre , efter at have scoret i 7 af disse kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Häcken nu vundet 15 point i deres seneste fem spillede kampe på Bravida Arena. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 6 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Häcken vs Sirius Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har Häcken opnået 6 sejre , hvorimod Sirius har opnået to sejre . Der har også været 2 uafgjorte. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 4.0 mål pr. kamp , hvor Häcken i gennemsnit har scoret 2.3 mål pr. kamp , og Sirius har snittet 1.7 pr. kamp. I den seneste kamp tog Häcken hjem med en sejr på 4-1. Kampen blev spillet søndag d. 23/04/2023, 17:30 på Studenternas IP.

Häcken – Sirius Odds på Over/Under

Häcken har i gennemsnit scoret 3.1 mål i hver af deres seneste 10 Allsvenskan kampe . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.6 mål i Sirius’s opgør. Ser man på disse opgør, har Per-Mathias Høgmo’s hold scoret et gennemsnit på 2.20 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 0.90 mål i hver kamp , og Christer Mattiassons trup har et gennemsnit på 1.50 scorede mål og 1.10 indkasserede mål pr. kamp.

Häcken – Sirius Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Allsvenskan kampe for Häcken, formåede begge hold at score i halvdelen af kampene 30%. Den sidste gang Häcken missede en chance for at score i en kamp var d. 22/07/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, IFK Värnamo. Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Elfsborg d. 6/08/2023 var den seneste kamp, som Sirius endte uden at score et mål. Med et gennemsnitligt odds på 1.48 er der en sandsynlighed på 67.57% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.45, er der en sandsynlighed på 40.82% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Häcken – Sirius live stream?


Kampen Häcken mod Sirius kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Häcken og Sirius har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Häcken favoritter med odds 1.44 for at vinde.

Hvordan er Häcken’s form i Allsvenskan op til kampen?


Häcken har 7 sejre, 2 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.