18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Häcken – Varbergs BoIS FC Live Stream

Last Updated on

Häcken møder Varbergs BoIS FC i runde 19 af Allsvenskan søndag d. 13/08/2023, kl. 17:30 på deres hjemmebane Bravida Arena.

Hvor kan man se Häcken – Varbergs BoIS FC Live Stream?

Häcken indtager lige nu 3. pladsen i Allsvenskan tabellen efter en 3-1 sejr over Elfsborg i deres seneste kamp . Varbergs BoIS FC tabte deres seneste kamp mod Mjällby med 0-3, og de ligger lige nu nr. 16 i tabellen. Læs vores optakt til kampen mellem Häcken vs Varbergs BoIS FC, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Häcken mod Varbergs BoIS FC direkte via live stream.
  • Stadion: Bravida Arena
  • Dato: 13/08/2023
  • Kick off: kl. 17:30
  • TV Kanal: Se Häcken – Varbergs BoIS FC live stream på ViaPlay

Häcken – Varbergs BoIS FC Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Häcken givet 80.00% chance for at vinde kampen med et odds på 1.25, mod Varbergs BoIS FC, som kun har 10.49% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 9.53. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 5.96 eller 16.78%.

Häcken mod Varbergs BoIS FC – Statistikker og Analyse

Häcken vandt holdets seneste kamp. Elfsborg var deres seneste modstander. Ved slutfløjtet viste måltavlen 3-1. Da de mødte Elfsborg, havde Häcken 41% af boldbesiddelsen. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Häcken i alt 6 skud, mens de tillod 13 skud imod sig. Imens tabte Varbergs BoIS FC deres sidste kamp. Mjällby var deres seneste modstander. Efter 90 minutter, var resultatet 0-3. Mod Mjällby, havde Varbergs BoIS FC en boldbesiddelse på 56%. I forhold til skud på mål, havde Varbergs BoIS FC i alt 11 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 9 skud imod sig.

Häcken vs Varbergs BoIS FC Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Allsvenskan , har værterne 6 sejre , og har scoret i 8 kampe . Varbergs BoIS FC har en statistik på to sejre i deres seneste 10 kampe , og har scoret i 6 kampe. I deres seneste fem spillede kampe på Bravida Arena, har værterne Häcken nu vundet i alt 15 point. I mellemtiden har Varbergs BoIS FC vundet 7 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Häcken vs Varbergs BoIS FC Indbyrdes opgør

Häcken og Varbergs BoIS FC har i alt spillet 7 kampe mod hinanden, og ifølge statistikkerne , har Häcken opnået 5 sejre , hvor Varbergs BoIS FC endnu ikke har vundet . Der har også været 2 uafgjorte. I gennemsnit er 3.0 mål blevet scoret i hver af disse 7 indbyrdes opgør . Häcken har snittet 2.1 mål i hver kamp , og Varbergs BoIS FC har snittet 0.9 pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Häcken på 2-0. Kampen blev spillet mandag d. 5/06/2023, 19:00 på Varberg Energi Arena.

Häcken – Varbergs BoIS FC Odds på Over/Under

I Häcken’s seneste 10 Allsvenskan kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.3 mål pr. kamp . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.7 mål i Varbergs BoIS FC’s opgør. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Per-Mathias Høgmo’s hold formået at score et gennemsnit på 2.20 mål og indkasseret 1.10 i hver af deres tidligere kampe . Per-Mathias Høgmo’s hold har i gennemsnit scoret 1.10 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.60 mål pr. kamp.

Häcken – Varbergs BoIS FC Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 60% af Häcken’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret . Varbergs BoIS FC’s hold har haft det samme udfald i halvdelen. Häckens nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, IFK Värnamo på 0-1 d. 22/07/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Varbergs BoIS FCs seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Mjällby d. 7/08/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.82 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på søndag er 54.95%.Et gennemsnitligt odds på 1.88 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den søndag er 53.19%.

FAQ

Hvor kan man se Häcken – Varbergs BoIS FC live stream?


Kampen Häcken mod Varbergs BoIS FC kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Häcken og Varbergs BoIS FC har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Häcken favoritter med odds 1.25 for at vinde.

Hvordan er Häcken’s form i Allsvenskan op til kampen?


Häcken har 6 sejre, 2 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.