18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Halmstads BK – IFK Norrköping Live Stream

Last Updated on

Halmstads BK og IFK Norrköping mødes søndag d. 13/08/2023 kl. 17:30, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Oerjans Vall.

Hvor kan man se Halmstads BK – IFK Norrköping Live Stream?

Forud for kampen, ligger Halmstads BK lige nu på en 9. plads i Allsvenskan tabellen efter et nederlag mod Malmö FF med resultatet 0-3 i sidste kamp . På den anden side, IFK Norrköping kunne notere en 3-0 sejr mod IFK Göteborg, og de ligger lige nu på en 5. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Halmstads BK vs IFK Norrköping, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Halmstads BK mod IFK Norrköping direkte via live stream.
  • Stadion: Oerjans Vall
  • Dato: 13/08/2023
  • Kick off: kl. 17:30
  • TV Kanal: Se Halmstads BK – IFK Norrköping live stream på ViaPlay

Halmstads BK – IFK Norrköping Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 2.73 fortæller os, at Halmstads BK har 36.63% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er IFK Norrköpings chance for at vinde 40.65%, med et gennemsnitligt odds på 2.46. Dette viser at IFK Norrköping ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 3.25, er der 30.77% chance for at kampen ender uafgjort.

Halmstads BK mod IFK Norrköping – Statistikker og Analyse

Halmstads BK tabte deres seneste opgør. Malmö FF var modstanderne for Magnus Haglund’s hold. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 0-3. Statistikker mod Malmö FF viser at Halmstads BK havde 29% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Halmstads BK de følgende statistikker: 4 skud i angreb og 12 skud tilladt mod eget mål. Imens sikrede IFK Norrköping sig 3 point ved at vinde deres seneste kamp. I deres seneste møde, stod Glen Riddersholm’s hold overfor IFK Göteborg. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 3-0. Da de mødte IFK Göteborg, havde IFK Norrköping 50% af boldbesiddelsen. I IFK Norrköping’s seneste kamp, skød de på mål 10 gange, mens Glen Riddersholm hold tillod 9 skud imod sig.

Halmstads BK vs IFK Norrköping Form

I deres seneste 10 Allsvenskan opgør , har Halmstads BK formået at sikre 4 sejre , efter at have scoret i 5 af disse kampe . IFK Norrköping har en statistik på 3 sejre i deres seneste 10 kampe , mens de har scoret i 9 af dem. Ser man på hjemme- og udeform, har Halmstads BK i deres seneste fem kampe på Oerjans Vall vundet 3 point. Gæsterne har nu vundet 7 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Halmstads BK vs IFK Norrköping Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har Halmstads BK formået at vinde 4 gange , hvorimod IFK Norrköping har opnået 6 sejre . Disse to hold har scoret 3.5 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe . Halmstads BK har i gennemsnit scoret 1.2 mål pr. kamp , og IFK Norrköping havde et gennemsnit på 2.3 mål pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 2-1 til Halmstads BK. Kampen blev spillet mandag d. 10/07/2023, 19:00 på Platinumcars Arena.

Halmstads BK – IFK Norrköping Odds på Over/Under

Halmstads BK har i gennemsnit scoret 2.3 mål i hver af deres seneste 10 Allsvenskan kampe . På den anden side, har IFK Norrköping’s kampe haft et gennemsnit på 2.9 mål. Når det gælder disse opgør, har Magnus Haglund’s hold scoret et gennemsnit på 1.00 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 1.30 mål i hver kamp . Magnus Haglund’s hold har i gennemsnit scoret 1.40 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.50 mål pr. kamp.

Halmstads BK – IFK Norrköping Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 40% af Halmstads BK’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret 70%. Halmstads BKs nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Malmö FF på 0-3 d. 7/08/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Den seneste gang IFK Norrköping missede chancen for at score i en kamp var d. 3/06/2023, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brommapojkarna. Med et gennemsnitligt odds på 1.72 er der 58.14% chance for at begge hold scorer i kampen på søndag.Med et gennemsnitligt odds på 1.98, er der 50.51% chance for at ingen af holdene scorer i kampen søndag.

FAQ

Hvor kan man se Halmstads BK – IFK Norrköping live stream?


Kampen Halmstads BK mod IFK Norrköping kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Halmstads BK og IFK Norrköping?


IFK Norrköping er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.46.

Før kampen, hvordan præsterer Halmstads BK i Allsvenskan?


Halmstads BK seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 2 nederlag, og 4 uafgjorte.

Hvordan er IFK Norrköping’s form i Allsvenskan op til kampen?


IFK Norrköping har 3 sejre, 5 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.