18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Hammarby – Elfsborg Live Stream

Last Updated on

Runde 19 i Allsvenskan byder på Hammarby mod Elfsborg, som mødes på søndag. Kampen spilles d. 13/08/2023 kl. 17:30 på Hammarbys hjemmebane: Tele2 Arena.

Hvor kan man se Hammarby – Elfsborg Live Stream?

Hammarby indtager lige nu 8. pladsen i Allsvenskan tabellen efter en 2-1 sejr over IFK Norrköping i deres seneste kamp . På den anden side, Elfsborg kunne notere en 1-0 sejr mod Sirius, og de ligger lige nu på en 1. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Hammarby vs Elfsborg, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Hammarby mod Elfsborg direkte via live stream.
  • Stadion: Tele2 Arena
  • Dato: 13/08/2023
  • Kick off: kl. 17:30
  • TV Kanal: Se Hammarby – Elfsborg live stream på ViaPlay

Hammarby – Elfsborg Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Elfsborg er favoritter i dette kommende opgør. Hammarby er blevet givet et gennemsnitligt odds på 2.90, så der er 34.48% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Elfsborgs gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 2.22, hvilket betyder, at der er 45.05% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.50, eller 28.57%.

Hammarby mod Elfsborg – Statistikker og Analyse

Hammarby’s seneste kamp så dem tage en sejr. IFK Norrköping var modstanderne for Marti Cifuentes’s hold. Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-1. Da de mødte IFK Norrköping, havde Hammarby 52% af boldbesiddelsen. I deres seneste kamp, havde Hammarby 12 skud i angreb og 8 skud tilladt imod sig. Imens vandt Elfsborg deres sidste kamp. Sirius var deres seneste modstander. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-0. Mod Sirius, havde Elfsborg en boldbesiddelse på 47%. Hvis vi ser på skud på mål, havde Elfsborg i alt 10 skud, mens de tillod 10 skud imod sig.

Hammarby vs Elfsborg Form

I de seneste 10 kampe i Sveriges Allsvenskan , har Hammarby vundet i 4 , efter at have scoret i 6 af disse kampe . Elfsborg har fejret 7 sejre , med mål scoret i alle kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Hammarby nu vundet 12 point i deres seneste fem spillede kampe på Tele2 Arena. Gæsterne har nu vundet 12 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Hammarby vs Elfsborg Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har Hammarby vundet to kampe , mens Elfsborg har en historik der tæller 4 sejre . Der har også været 4 uafgjorte. I gennemsnit er der blevet scoret 3.4 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe , hvor Hammarby i gennemsnit har scoret 1.7 mål pr. kamp , mens Elfsborg i gennemsnit har scoret 1.7 mål pr. kamp. I den seneste kamp tog Elfsborg hjem med en sejr på 0-2. Kampen blev spillet mandag d. 3/07/2023, 19:00 på Boraas Arena.

Hammarby – Elfsborg Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Allsvenskan kampe, som Hammarby har spillet, er der blevet scoret 2.4 mål i gennemsnit . På den anden side, har Elfsborg’s kampe haft et gennemsnit på 2.8 mål. I disse kampe, har Marti Cifuentes’s trup formået at score 1.20 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.20 mål pr. kamp , hvorimod Jimmy Thelins hold har scoret 2.10 mål og indkasseret 0.70 pr. kamp.

Hammarby – Elfsborg Odds på Begge Hold Scorer

Hammarby har haft 60% af deres seneste 10 Allsvenskan opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , mens det samme er gældende for halvdelen af Elfsborg’s kampe. Hammarbys nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brommapojkarna på 0-1 d. 21/07/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Den seneste gang Elfsborg missede chancen for at score i en kamp var d. 10/04/2023, hvor de spillede uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Varbergs BoIS FC. Det gennemsnitlige odds på 1.54 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på søndag er 64.94%.Et gennemsnitligt odds på 2.31 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den søndag er 43.29%.

FAQ

Hvor kan man se Hammarby – Elfsborg live stream?


Kampen Hammarby mod Elfsborg kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Hammarby og Elfsborg?


Elfsborg er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.22.

Hvordan er Hammarby’s form i Allsvenskan op til kampen?


Hammarby har 4 sejre, 3 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Elfsborg i Allsvenskan?


Elfsborg seneste 10 kampe er endt med 7 sejre, 1 nederlag, og 2 uafgjorte.