18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Hammarby – IFK Norrköping Live Stream

Last Updated on

Runde 17 i Allsvenskan byder på Hammarby mod IFK Norrköping, som mødes på søndag. Kampen spilles d. 30/07/2023 kl. 15:00 på Hammarbys hjemmebane: Tele2 Arena.

Hvor kan man se Hammarby – IFK Norrköping Live Stream?

Efter et nederlag til Brommapojkarna på 0-1 i deres seneste kamp, ligger Hammarby lige nu på 9. pladsen i Allsvenskan , hvorimod IFK Norrköping lige nu ligger på en 5. plads efter deres nederlag mod Degerfors på 1-0 i seneste runde. Læs vores optakt til kampen mellem Hammarby vs IFK Norrköping, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Hammarby mod IFK Norrköping direkte via live stream.
  • Stadion: Tele2 Arena
  • Dato: 30/07/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Hammarby – IFK Norrköping live stream på ViaPlay

Hammarby – IFK Norrköping Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Hammarby en 55.25% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.81, mens IFK Norrköping har en 25.64% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 3.90. Dette betyder at Hammarby er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.68 med en sandsynlighed på 27.17%.

Hammarby mod IFK Norrköping – Statistikker og Analyse

Hammarby tabte holdets seneste kamp. Brommapojkarna var modstanderne for Marti Cifuentes’s hold. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 0-1. Da de mødte Brommapojkarna, havde Hammarby 54% af boldbesiddelsen. I deres seneste kamp, havde Hammarby 13 skud i angreb og 9 skud tilladt imod sig. Imens vandt IFK Norrköping deres seneste kamp. Degerfors var deres seneste modstander. Efter 90 minutter, var resultatet 1-0. I deres kamp mod Degerfors, havde IFK Norrköping 64% af bolden. I deres seneste kamp, blev 23 skud sendt afsted i angrebet, mens 7 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Hammarby vs IFK Norrköping Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Allsvenskan , har hjemmeholdet en præstation på 4 sejre i deres navn , med mål scoret i 6 kampe . IFK Norrköping har fejret 4 sejre , og har scoret i 9 kampe. I deres seneste fem spillede kampe på Tele2 Arena, har værterne Hammarby nu vundet i alt 10 point. Deres modstander, IFK Norrköping, har vundet 10 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Hammarby vs IFK Norrköping Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har Hammarby opnået 3 sejre , hvor IFK Norrköping har vundet 5 kampe , og der har været 2 kampe, hvor de har spillet uafgjort. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 2.7 mål pr. kamp , hvor Hammarby i gennemsnit har scoret 1.1 mål pr. kamp , og IFK Norrköping havde et gennemsnit på 1.6 mål pr. kamp. I den seneste kamp tog IFK Norrköping hjem med en sejr på 0-2. Kampen blev spillet torsdag d. 4/05/2023, 19:00 på Platinumcars Arena.

Hammarby – IFK Norrköping Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 2.8 mål i Hammarbys Allsvenskan opgør , hvorimod IFK Norrköping har et gennemsnit på 2.9 mål i deres kampe. Ser man på disse opgør, har Marti Cifuentes’s hold et gennemsnit på 1.40 scorede mål og 1.40 indkasserede mål pr. kamp , og Glen Riddersholm’s hold har formået at score et gennemsnit på 1.50 mål og indkasseret 1.40 i hver af deres tidligere kampe.

Hammarby – IFK Norrköping Odds på Begge Hold Scorer

Hammarby har haft 60% af deres seneste 10 Allsvenskan opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , og IFK Norrköping har haft det i 70% af denne sæsons opgør. Hammarbys seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brommapojkarna d. 21/07/2023. IFK Norrköpings nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brommapojkarna på 0-2 d. 3/06/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Med et gennemsnitligt odds på 1.65 er der 60.61% chance for at begge hold scorer i kampen på søndag.Med et gennemsnitligt odds på 2.10, er der 47.62% chance for at ingen af holdene scorer i kampen søndag.

FAQ

Hvor kan man se Hammarby – IFK Norrköping live stream?


Kampen Hammarby mod IFK Norrköping kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Hammarby og IFK Norrköping har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Hammarby favoritter med odds 1.81 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Hammarby i Allsvenskan?


Hammarby seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 3 nederlag, og 3 uafgjorte.