18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Hammarby – IFK Värnamo Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

Hammarby og IFK Värnamo mødes mandag d. 29/05/2023, i runde 10 af Sveriges Allsvenskan, med kampstart kl. 19:00 på Tele2 Arena .


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Hammarby – IFK Värnamo Live Stream?

I sidste uge spillede Hammarby uafgjort 2-2 mod Degerfors, og de ligger lige nu på 9. pladsen i Allsvenskan tabellen. Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – IFK Värnamo indkasserede et nederlag mod Kalmar FF på 0-1, og de ligger inden denne uges kamp nr. 12.Læs vores optakt til kampen mellem Hammarby vs IFK Värnamo se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Tele2 Arena
  • Dato: 29/05/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Hammarby – IFK Värnamo live stream på ViaPlay

Hammarby – IFK Värnamo Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Hammarby er favoritter i dette kommende opgør. Hammarby er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.45, så der er 68.97% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. IFK Värnamos gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 6.10, hvilket betyder, at der er 16.39% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point.
Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 4.44, eller 22.52%.

Hammarby vs IFK Värnamo Statistikker og Analyse

Hammarby spillede uafgjort i holdets seneste kamp.Marti Cifuentes’s hold stod overfor Degerfors i den kamp.Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-2.Mod Degerfors, havde Hammarby en boldbesiddelse på 50%.Hvis vi kigger på skud på mål, havde Hammarby i alt 8 skud, mens de tillod 18 skud imod sig.Imens tabte IFK Värnamo deres sidste kamp.Kim Hellberg’s hold spillede mod Kalmar FF.Efter 90 minutter, var resultatet 0-1.Statistikker mod Kalmar FF viser at IFK Värnamo havde 51% af boldbesiddelsen.Hvis vi ser på skud på mål, havde IFK Värnamo i alt 5 skud, mens de tillod 6 skud imod sig.

Hammarby vs IFK Värnamo Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Allsvenskan, har Hammarby formået at sikre 3 sejre , med mål scoret i 7 kampe . IFK Värnamo har fejret 3 sejre , med scoring i 5 kampe.I deres seneste fem kampe på Tele2 Arena, har Hammarby nu vundet i alt 10 point.Gæsterne har nu vundet 3 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Hammarby vs IFK Värnamo Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Hammarby og IFK Värnamo, har Hammarby formået at vinde 5 gange , og gæsterne har været sejrsrige 3 gange , og der er 2 kampe, som er endt uafgjort. I gennemsnit er 1.8 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør . 1.1 mål pr. kamp er gået til Hammarby , mens IFK Värnamo i gennemsnit har scoret 0.7 mål pr. kamp.Sidste gang de spillede, tabte Hammarby kampen med 1-2.Kampen blev spillet søndag d. 31/07/2022, 15:00 på Tele2 Arena.

Hammarby – IFK Värnamo Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 3.3 mål i Hammarbys Allsvenskan opgør. I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.0 mål i IFK Värnamo’s opgør. I disse kampe, har Marti Cifuentes’s hold scoret et gennemsnit på 1.50 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 1.80 mål i hver kamp , hvorimod Kim Hellbergs hold har scoret 0.78 mål og indkasseret 1.22 pr. kamp.

Hammarby – IFK Värnamo Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Allsvenskan kampe for Hammarby, formåede begge hold at score i 60% af kampene , og for IFK Värnamo er det samme gældende for en tredjedel af deres kampe.En uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Mjällby d. 9/05/2023 var den seneste kamp, som Hammarby endte uden at score et mål.IFK Värnamos seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Kalmar FF d. 22/05/2023.Med et gennemsnitligt odds på 1.78 er der en sandsynlighed på 56.18% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 1.92, er der en sandsynlighed på 52.08% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Hammarby – IFK Värnamo live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvilket hold mellem Hammarby og IFK Värnamo har størst chance for at vinde?
I denne kamp er Hammarby favoritter med odds 1.45 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Hammarby i Allsvenskan?
Hammarby seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 4 nederlag, og 3 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer IFK Värnamo i Allsvenskan?
IFK Värnamo seneste 9 kampe er endt med 3 sejre, 6 nederlag, og 0 uafgjorte.

Seneste optakter fra Allsvenskan

Live Stream Fodbold » Hammarby – IFK Värnamo Live Stream