18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

HB Køge – FC Helsingør Live Stream

Last Updated on

,

I runde 30 af 1. Division skal vi se HB Køge byde FC Helsingør velkommen på deres hjemmebane, Capelli Sport Stadion, mandag d. 20/05/2024, kl. 14:00.

Hvor kan man se HB Køge – FC Helsingør Live Stream?

Efter et nederlag til B 93 på 1-7 i deres seneste kamp, ligger HB Køge lige nu på 4. pladsen i 1. Division . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – FC Helsingør indkasserede et nederlag mod Hillerød Fodbold på 2-3, og de ligger inden denne uges kamp nr. 6. Læs vores optakt til kampen mellem HB Køge vs FC Helsingør, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med HB Køge mod FC Helsingør direkte via live stream.
  • Stadion: Capelli Sport Stadion
  • Dato: 20/05/2024
  • Kick off: kl. 14:00
  • TV Kanal: Se HB Køge – FC Helsingør live stream på ViaPlay

HB Køge – FC Helsingør Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har HB Køge en 58.82% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.70, mens FC Helsingør har en 25.77% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 3.88. Dette betyder at HB Køge er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 4.11 med en sandsynlighed på 24.33%.

HB Køge mod FC Helsingør – Statistikker og Analyse

HB Køges seneste så dem indkassere et nederlag. mandag værter mødte B 93. Kampen endte med et resultat på 1-7. I deres seneste kamp forlod FC Helsingør banen med et nederlag. Hillerød Fodbold var deres seneste modstander. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-3.

HB Køge vs FC Helsingør Form

Ud af de seneste 10 kampe i 1. Division , har hjemmeholdet en præstation på to sejre i deres navn , efter at have scoret i 8 af disse kampe . FC Helsingør har fejret 0 sejre , mens de har scoret i 7 af dem. Ser man på hjemme- og udeform, har HB Køge vundet 7 point i deres seneste fem kampe på Capelli Sport Stadion. Imens har FC Helsingør samlet i alt 2 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

HB Køge – FC Helsingør Odds på Over/Under

HB Køge har i gennemsnit scoret 4.0 mål i hver af deres seneste 10 1. Division kampe , hvorimod FC Helsingør har et gennemsnit på 3.0 mål i deres kampe. Ser man på disse seneste kampe, har hjemmeholdet hold formået at score et gennemsnit på 1.70 mål og indkasseret 2.30 i hver af deres tidligere kampe , udeholdet har formået at notere 1.10 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.90 mål pr. kamp.

HB Køge – FC Helsingør Odds på Begge Hold Scorer

70% af både HB Køges og FC Helsingørs sidste 10 kampe i 1. Division er endt med at begge hold i opgøret scorede. En uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC Helsingør d. 28/04/2024 var den seneste kamp, som HB Køge endte uden at score et mål. Den seneste gang FC Helsingør missede chancen for at score i en kamp var d. 5/05/2024, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, AC Horsens. Det gennemsnitlige odds på 1.57 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på mandag er 63.69%.Et gennemsnitligt odds på 2.25 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den mandag er 44.44%.

FAQ

Hvor kan man se HB Køge – FC Helsingør live stream?


Kampen HB Køge mod FC Helsingør kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem HB Køge og FC Helsingør?


HB Køge er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.70.

Hvordan er HB Køge’s form i 1. Division op til kampen?


HB Køge har 2 sejre, 4 nederlag, og 4 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er FC Helsingør’s form i 1. Division op til kampen?


FC Helsingør har 0 sejre, 5 nederlag, og 5 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.