18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

HB Køge – Fredericia Live Stream

Last Updated on

I runde 7 af 1. Division skal vi se HB Køge byde Fredericia velkommen på deres hjemmebane, Capelli Sport Stadion, søndag d. 27/08/2023, kl. 13:00.

Hvor kan man se HB Køge – Fredericia Live Stream?

Efter et nederlag til Sønderjyske på 0-4 i deres seneste kamp, ligger HB Køge lige nu på 11. pladsen i 1. Division , mens Fredericia rangerer som nr. 3 efter en sejr mod AC Horsens på 2-0 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem HB Køge vs Fredericia, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med HB Køge mod Fredericia direkte via live stream.
  • Stadion: Capelli Sport Stadion
  • Dato: 27/08/2023
  • Kick off: kl. 13:00
  • TV Kanal: Se HB Køge – Fredericia live stream på ViaPlay

HB Køge – Fredericia Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er HB Køge givet 31.35% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 3.19. Fredericia har derimod 51.55% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.94. Disse odds gør Fredericia til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 25.84% med et odds på 3.87.

HB Køge mod Fredericia – Statistikker og Analyse

HB Køge tabte holdets seneste kamp. Sønderjyske var deres seneste modstander. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 0-4. I deres seneste kamp kom Fredericia fra banen med en sejr. søndag gæster spillede mod AC Horsens. Kampen endte med en stilling på 2-0.

HB Køge vs Fredericia Form

Efter at have spillet 6 kampe i 1. Division , har HB Køge formået at sikre to sejre , mens de har scoret i 3 af dem . Gæsterne har formået at sikre 4 sejre , efter at have scoret i 4 af disse kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har HB Køge vundet 3 point i deres seneste fem kampe på Capelli Sport Stadion. Gæsterne har nu vundet 6 point i deres seneste fem kampe på udebane.

HB Køge – Fredericia Odds på Over/Under

HB Køge har i gennemsnit scoret 4.0 mål i hver af deres seneste 6 1. Division kampe . På den anden side, har Fredericia’s kampe haft et gennemsnit på 3.7 mål. Når det gælder disse opgør, har hjemmeholdet hold formået at score et gennemsnit på 1.33 mål og indkasseret 2.67 i hver af deres tidligere kampe , udeholdet har formået at notere 2.17 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.50 mål pr. kamp.

HB Køge – Fredericia Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i en tredjedel af kampe både for værterne, HB Køge, og gæsterne, Fredericia. HB Køges nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Sønderjyske på 0-4 d. 23/08/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Et nederlag på 0-4 mod ingen andre end deres kommende modstandere, AaB d. 6/08/2023 var den seneste kamp, som Fredericia endte uden at score et mål. Med et gennemsnitligt odds på 1.49 er der en sandsynlighed på 67.11% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.44, er der en sandsynlighed på 40.98% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se HB Køge – Fredericia live stream?


Kampen HB Køge mod Fredericia kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem HB Køge og Fredericia?


Fredericia er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.94.

Før kampen, hvordan præsterer HB Køge i 1. Division?


HB Køge seneste 6 kampe er endt med 2 sejre, 4 nederlag, og 0 uafgjorte.