18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

HB Køge – Hobro IK Live Stream

Last Updated on

HB Køge og Hobro IK mødes søndag d. 20/08/2023, i runde 5 af Danmarks 1. Division, med kampstart kl. 13:00 på Capelli Sport Stadion .

Hvor kan man se HB Køge – Hobro IK Live Stream?

Forud for kampen, ligger HB Køge lige nu på en 7. plads i 1. Division tabellen efter et nederlag mod B 93 med resultatet 1-7 i sidste kamp . Hobro IK tabte deres seneste kamp mod Vendsyssel FF med 0-1, og de ligger lige nu nr. 3 i tabellen. Læs vores optakt til kampen mellem HB Køge vs Hobro IK, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med HB Køge mod Hobro IK direkte via live stream.
  • Stadion: Capelli Sport Stadion
  • Dato: 20/08/2023
  • Kick off: kl. 13:00
  • TV Kanal: Se HB Køge – Hobro IK live stream på ViaPlay

HB Køge – Hobro IK Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er HB Køge givet 40.82% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.45. Hobro IK har derimod 39.37% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.54. Disse odds gør HB Køge til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 29.07% med et odds på 3.44.

HB Køge mod Hobro IK – Statistikker og Analyse

HB Køges seneste så dem indkassere et nederlag. søndag værter mødte B 93. Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-7. Imens tabte Hobro IK deres seneste kamp. søndag gæster var oppe mod Vendsyssel FF. Det endelige resultat for den kamp var 0-1.

HB Køge vs Hobro IK Form

Ud af 4 spillede kampe indtil videre i 1. Division , har værterne to sejre , med mål scoret i 3 kampe . Hobro IK har en statistik på 3 sejre i deres seneste 10 kampe , med mål scoret i 3 kampe. I deres seneste fem spillede kampe på Capelli Sport Stadion, har værterne HB Køge nu vundet i alt 3 point. I mellemtiden har Hobro IK vundet 6 point i deres seneste fem kampe på udebane.

HB Køge – Hobro IK Odds på Over/Under

HB Køge har formået at score i gennemsnit på 4.5 mål i hver af deres seneste 4 1. Division kampe . På den anden side, har Hobro IK’s kampe haft et gennemsnit på 2.3 mål. Ser man på disse seneste kampe, har hjemmeholdet hold formået at score et gennemsnit på 2.00 mål og indkasseret 2.50 i hver af deres tidligere kampe . Ude hold har i gennemsnit scoret 1.50 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 0.75 mål pr. kamp.

HB Køge – Hobro IK Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i halvdelen af HB Køge’s seneste 4 1. Division kampe , mens det samme er gældende for 25% af Hobro IK’s kampe. HB Køges seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, AC Horsens d. 4/08/2023. Hobro IKs seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Vendsyssel FF d. 13/08/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.52 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på søndag er 65.79%.Et gennemsnitligt odds på 2.37 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den søndag er 42.19%.

FAQ

Hvor kan man se HB Køge – Hobro IK live stream?


Kampen HB Køge mod Hobro IK kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem HB Køge og Hobro IK?


HB Køge er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.45.

Hvordan er HB Køge’s form i 1. Division op til kampen?


HB Køge har 2 sejre, 2 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 4 kampe.