18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Hillerød Fodbold – AC Horsens Live Stream

Last Updated on

,

Hillerød Fodbold og AC Horsens mødes fredag d. 24/05/2024, i runde 31 af Danmarks 1. Division, med kampstart kl. 18:00 på Right To Dream Park .

Hvor kan man se Hillerød Fodbold – AC Horsens Live Stream?

Efter en 3-1 sejr over Næstved i deres seneste kamp, ligger værterne lige nu på 1. pladsen i 1. Division tabellen , mens AC Horsens rangerer som nr. 2 efter at have spillet uafgjort mod B 93 1-1 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Hillerød Fodbold vs AC Horsens, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Hillerød Fodbold mod AC Horsens direkte via live stream.
  • Stadion: Right To Dream Park
  • Dato: 24/05/2024
  • Kick off: kl. 18:00
  • TV Kanal: Se Hillerød Fodbold – AC Horsens live stream på ViaPlay

Hillerød Fodbold – AC Horsens Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Hillerød Fodbold er favoritter i dette kommende opgør. Hillerød Fodbold er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.74, så der er 57.47% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. AC Horsenss gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 4.06, hvilket betyder, at der er 24.63% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.71, eller 26.95%.

Hillerød Fodbold mod AC Horsens – Statistikker og Analyse

Hillerød Fodbold’s seneste kamp så dem tage en sejr. fredag værter stod overfor Næstved i den kamp. Kampen endte med et resultat på 3-1. Imens spillede AC Horsens uafgjort i deres seneste kamp. fredag gæster var oppe mod B 93. Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-1.

Hillerød Fodbold vs AC Horsens Form

I de seneste 10 kampe i Danmarks 1. Division , har Hillerød Fodbold vundet i 4 , med scoring i 8 kampe . AC Horsens har en statistik på 5 sejre i deres seneste 10 kampe , og har scoret i 9 kampe. I deres seneste fem kampe på Right To Dream Park, har Hillerød Fodbold nu vundet i alt 8 point. Imens har AC Horsens samlet i alt 9 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Hillerød Fodbold – AC Horsens Odds på Over/Under

I Hillerød Fodbold’s seneste 10 1. Division kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 2.9 mål pr. kamp , hvorimod AC Horsens har et gennemsnit på 2.5 mål i deres kampe. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har hjemmeholdet scoret 1.90 mål og indkasseret 1.00 pr. kamp , og ude hold har formået at score et gennemsnit på 1.10 mål og indkasseret 1.40 i hver af deres tidligere kampe.

Hillerød Fodbold – AC Horsens Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 1. Division kampe for Hillerød Fodbold, formåede begge hold at score i 60% af kampene , mens AC Horsens har set det samme ske i 40% af deres kampe. En uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Næstved d. 26/04/2024 var den seneste kamp, som Hillerød Fodbold endte uden at score et mål. Den seneste gang AC Horsens missede chancen for at score i en kamp var d. 1/04/2024, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, HB Køge. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.72, kan vi se at der er 58.14% chance for at begge hold scorer i deres kamp på fredag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.00, kan vi se at der er 50.00% chance for at begge hold scorer i deres kamp den fredag.

FAQ

Hvor kan man se Hillerød Fodbold – AC Horsens live stream?


Kampen Hillerød Fodbold mod AC Horsens kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Hillerød Fodbold og AC Horsens har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Hillerød Fodbold favoritter med odds 1.74 for at vinde.

Hvordan er Hillerød Fodbold’s form i 1. Division op til kampen?


Hillerød Fodbold har 4 sejre, 2 nederlag, og 4 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer AC Horsens i 1. Division?


AC Horsens seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 3 nederlag, og 2 uafgjorte.