18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Hillerød Fodbold – FC Helsingør Live Stream

Last Updated on

I runde 20 af 1. Division skal vi se Hillerød Fodbold byde FC Helsingør velkommen på deres hjemmebane, Right To Dream Park, fredag d. 1/03/2024, kl. 19:00.

Hvor kan man se Hillerød Fodbold – FC Helsingør Live Stream?

Hillerød Fodbold går ind til dette opgør med en 7. plads efter at have spillet uafgjort 4-4 mod Vendsyssel FF . På den anden side, FC Helsingør tabte mod HB Køge med 0-1, så de ligger lige nu på 12. pladsen. Læs vores optakt til kampen mellem Hillerød Fodbold vs FC Helsingør, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Hillerød Fodbold mod FC Helsingør direkte via live stream.
  • Stadion: Right To Dream Park
  • Dato: 1/03/2024
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Hillerød Fodbold – FC Helsingør live stream på ViaPlay

Hillerød Fodbold – FC Helsingør Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 1.73 fortæller os, at Hillerød Fodbold har 57.80% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er FC Helsingørs chance for at vinde 23.98%, med et gennemsnitligt odds på 4.17. Dette viser at Hillerød Fodbold ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 3.67, er der 27.25% chance for at kampen ender uafgjort.

Hillerød Fodbold mod FC Helsingør – Statistikker og Analyse

Hillerød Fodbold spillede uafgjort i deres seneste kamp. fredag værter mødte Vendsyssel FF. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 4-4. Imens fik FC Helsingør nul point da de tabte deres seneste kamp. I den kamp, mødte fredag gæster HB Køge. Kampen endte med en stilling på 0-1.

Hillerød Fodbold vs FC Helsingør Form

I de seneste 10 kampe i Danmarks 1. Division , har Hillerød Fodbold vundet i 4 , mens de har scoret i 8 af dem . FC Helsingør har en statistik på 0 sejre i deres seneste 10 kampe , med mål scoret i 5 kampe. I deres seneste fem kampe på Right To Dream Park, har Hillerød Fodbold nu vundet i alt 5 point. Gæsterne har nu vundet 2 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Hillerød Fodbold – FC Helsingør Odds på Over/Under

Hillerød Fodbold har i gennemsnit scoret 2.8 mål i hver af deres seneste 10 1. Division kampe . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.0 mål i FC Helsingør’s opgør. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har hjemmeholdet scoret 1.70 mål og indkasseret 1.10 pr. kamp , hvorimod ude hold har scoret 1.10 mål og indkasseret 1.90 pr. kamp.

Hillerød Fodbold – FC Helsingør Odds på Begge Hold Scorer

Både Hillerød Fodbold og FC Helsingør har haft halvdelen af deres 10 1. Division opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst et mål. Den seneste gang Hillerød Fodbold ikke formåede at score i ligaen var i en uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Hobro IK d. 13/11/2023. FC Helsingørs seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, HB Køge d. 23/02/2024. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.67, kan vi se at der er 59.88% chance for at begge hold scorer i deres kamp på fredag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.07, kan vi se at der er 48.31% chance for at begge hold scorer i deres kamp den fredag.

FAQ

Hvor kan man se Hillerød Fodbold – FC Helsingør live stream?


Kampen Hillerød Fodbold mod FC Helsingør kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Hillerød Fodbold og FC Helsingør?


Hillerød Fodbold er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.73.

Før kampen, hvordan præsterer Hillerød Fodbold i 1. Division?


Hillerød Fodbold seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 1 nederlag, og 5 uafgjorte.