18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Hillerød Fodbold – Hobro IK Live Stream

Last Updated on

Hillerød Fodbold og Hobro IK mødes fredag d. 4/08/2023 kl. 19:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Right To Dream Park.

Hvor kan man se Hillerød Fodbold – Hobro IK Live Stream?

Efter et nederlag til Kolding IF på 1-2 i deres seneste kamp, ligger Hillerød Fodbold lige nu på 11. pladsen i 1. Division . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Hobro IK sikrede sig en sejr over Næstved med 3-2, hvilket placerer dem på en 3. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Hillerød Fodbold vs Hobro IK, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Hillerød Fodbold mod Hobro IK direkte via live stream.
  • Stadion: Right To Dream Park
  • Dato: 4/08/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Hillerød Fodbold – Hobro IK live stream på ViaPlay

Hillerød Fodbold – Hobro IK Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 2.64 fortæller os, at Hillerød Fodbold har 37.88% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Hobro IKs chance for at vinde 41.67%, med et gennemsnitligt odds på 2.40. Dette viser at Hobro IK ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 3.39, er der 29.50% chance for at kampen ender uafgjort.

Hillerød Fodbold mod Hobro IK – Statistikker og Analyse

Hillerød Fodbolds seneste så dem indkassere et nederlag. Kolding IF var modstanderne for fredag værter. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 1-2. I deres seneste kamp kom Hobro IK fra banen med en sejr. fredag gæster spillede mod Næstved. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 3-2.

Hillerød Fodbold vs Hobro IK Form

Efter 2 kampe i 1. Division , har Hillerød Fodbold formået at sikre 0 sejre , mens de har scoret i bare én af dem . Hobro IK har en statistik på to sejre i deres seneste 10 kampe , mens de har scoret i to af dem. Ser man på hjemme- og udeform, har Hillerød Fodbold ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe på Right To Dream Park. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 3 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Hillerød Fodbold – Hobro IK Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 2 kampe, har der været et gennemsnit på 3.5 mål i Hillerød Fodbolds 1. Division opgør . På den anden side, har Hobro IK’s kampe haft et gennemsnit på 3.5 mål. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har hjemmeholdet formået at score 0.50 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 3.00 mål pr. kamp , og udeholdet har et gennemsnit på 2.50 scorede mål og 1.00 indkasserede mål pr. kamp.

Hillerød Fodbold – Hobro IK Odds på Begge Hold Scorer

Både Hillerød Fodbold og Hobro IK har haft halvdelen af deres 2 1. Division opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst et mål. Den sidste gang Hillerød Fodbold missede en chance for at score i en kamp var d. 21/07/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, HB Køge. Med et gennemsnitligt odds på 1.61 er der 62.11% chance for at begge hold scorer i kampen på fredag.Med et gennemsnitligt odds på 2.17, er der 46.08% chance for at ingen af holdene scorer i kampen fredag.

FAQ

Hvor kan man se Hillerød Fodbold – Hobro IK live stream?


Kampen Hillerød Fodbold mod Hobro IK kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Hillerød Fodbold og Hobro IK har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Hobro IK favoritter med odds 2.40 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Hillerød Fodbold i 1. Division?


Hillerød Fodbold seneste 2 kampe er endt med 0 sejre, 2 nederlag, og 0 uafgjorte.

Hvordan er Hobro IK’s form i 1. Division op til kampen?


Hobro IK har 2 sejre, 0 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 2 kampe.