18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Hillerød Fodbold – Næstved Live Stream

Last Updated on

,

Hillerød Fodbold møder Næstved i runde 15 af 1. Division søndag d. 5/11/2023, kl. 19:00 på deres hjemmebane Right To Dream Park.

Hvor kan man se Hillerød Fodbold – Næstved Live Stream?

Efter en sejr over AC Horsens på 3-1, ligger Hillerød Fodbold lige nu på en 11. plads i 1. Division tabellen . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Næstved ligger på en 12. plads efter sidste uges uafgjort mod Vendsyssel FF 1-1. Læs vores optakt til kampen mellem Hillerød Fodbold vs Næstved, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Hillerød Fodbold mod Næstved direkte via live stream.
  • Stadion: Right To Dream Park
  • Dato: 5/11/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Hillerød Fodbold – Næstved live stream på ViaPlay

Hillerød Fodbold – Næstved Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Hillerød Fodbold givet 50.25% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.99. Næstved har derimod 31.25% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 3.20. Disse odds gør Hillerød Fodbold til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 27.62% med et odds på 3.62.

Hillerød Fodbold mod Næstved – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp fik Hillerød Fodbold sejren og vandt tre point. søndag værter mødte AC Horsens. Ved slutfløjtet viste måltavlen 3-1. I deres seneste kamp fik Næstved et uafgjort resultat. Vendsyssel FF var deres seneste modstander. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-1.

Hillerød Fodbold vs Næstved Form

Ud af de seneste 10 kampe i 1. Division , har hjemmeholdet en præstation på 4 sejre i deres navn , med mål scoret i 7 kampe . Næstved har fejret én sejr , med mål scoret i 8 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Hillerød Fodbold i deres seneste fem kampe på Right To Dream Park vundet 6 point. I mellemtiden har Næstved vundet 2 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Hillerød Fodbold – Næstved Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 3.0 mål i Hillerød Fodbolds 1. Division opgør . På den anden side, har Næstved’s kampe haft et gennemsnit på 3.1 mål. Ser man på disse seneste kampe, har hjemmeholdet hold et gennemsnit på 1.90 scorede mål og 1.10 indkasserede mål pr. kamp . Ude hold har i gennemsnit scoret 1.20 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.90 mål pr. kamp.

Hillerød Fodbold – Næstved Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i halvdelen af Hillerød Fodbold’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret 70%. En uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, AC Horsens d. 29/09/2023 var den seneste kamp, som Hillerød Fodbold endte uden at score et mål. Den seneste gang Næstved ikke formåede at score i ligaen var i et 0-3 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, AC Horsens d. 25/08/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.51 er der 66.23% chance for at begge hold scorer i kampen på søndag.Med et gennemsnitligt odds på 2.37, er der 42.19% chance for at ingen af holdene scorer i kampen søndag.

FAQ

Hvor kan man se Hillerød Fodbold – Næstved live stream?


Kampen Hillerød Fodbold mod Næstved kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Hillerød Fodbold og Næstved har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Hillerød Fodbold favoritter med odds 1.99 for at vinde.

Hvordan er Hillerød Fodbold’s form i 1. Division op til kampen?


Hillerød Fodbold har 4 sejre, 2 nederlag, og 4 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.