18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Hillerød Fodbold – Sønderjyske Live Stream

Last Updated on

Hillerød Fodbold og Sønderjyske mødes fredag d. 1/09/2023, i runde 8 af Danmarks 1. Division, med kampstart kl. 19:00 på Right To Dream Park .

Hvor kan man se Hillerød Fodbold – Sønderjyske Live Stream?

Efter at have lidt et nederlag til AaB på 0-3 i sidste runde, ligger Hillerød Fodbold lige nu nr. 11 i 1. Division . På den anden side, Sønderjyske kunne notere en 2-1 sejr mod Hobro IK, og de ligger lige nu på en 2. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Hillerød Fodbold vs Sønderjyske, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Hillerød Fodbold mod Sønderjyske direkte via live stream.
  • Stadion: Right To Dream Park
  • Dato: 1/09/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Hillerød Fodbold – Sønderjyske live stream på ViaPlay

Hillerød Fodbold – Sønderjyske Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Hillerød Fodbold givet 22.78% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 4.39. Sønderjyske har derimod 60.24% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.66. Disse odds gør Sønderjyske til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 25.77% med et odds på 3.88.

Hillerød Fodbold mod Sønderjyske – Statistikker og Analyse

Hillerød Fodbolds seneste så dem indkassere et nederlag. fredag værter mødte AaB. Efter 90 minutter var resultatet 0-3. Imens vandt Sønderjyske deres seneste kamp. fredag gæster spillede mod Hobro IK. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-1.

Hillerød Fodbold vs Sønderjyske Form

Efter deres første 7 kampe , har Hillerød Fodbold vundet i to , og har scoret i 4 kampe . Sønderjyske har en statistik på 5 sejre i deres seneste 10 kampe , med scoring i alle kampe. I deres seneste fem spillede kampe på Right To Dream Park, har værterne Hillerød Fodbold nu vundet i alt 3 point. I mellemtiden har Sønderjyske vundet 10 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Hillerød Fodbold – Sønderjyske Odds på Over/Under

Hillerød Fodbold har i gennemsnit scoret 3.6 mål i hver af deres seneste 7 1. Division kampe . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.9 mål i Sønderjyske’s opgør. Ser man på disse seneste kampe, har hjemmeholdet scoret 1.57 mål og indkasseret 2.00 pr. kamp . Ude hold har i gennemsnit scoret 2.86 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.00 mål pr. kamp.

Hillerød Fodbold – Sønderjyske Odds på Begge Hold Scorer

43% af Hillerød Fodbold’s seneste 7 kampe i 1. Division er endt med at begge hold i opgøret scorede 71%. Hillerød Fodbolds nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, AaB på 0-3 d. 27/08/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Det gennemsnitlige odds på 1.60 fortæller, at der er en sandsynlighed på 62.50% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på fredag. Det gennemsnitlige odds på 2.20 siger at der er en sandsynlighed på 45.45% for at begge hold formår at score fredag.

FAQ

Hvor kan man se Hillerød Fodbold – Sønderjyske live stream?


Kampen Hillerød Fodbold mod Sønderjyske kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Hillerød Fodbold og Sønderjyske har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Sønderjyske favoritter med odds 1.66 for at vinde.

Hvordan er Hillerød Fodbold’s form i 1. Division op til kampen?


Hillerød Fodbold har 2 sejre, 5 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 7 kampe.

Hvordan er Sønderjyske’s form i 1. Division op til kampen?


Sønderjyske har 5 sejre, 1 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 7 kampe.