18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Hobro IK – AaB Live Stream

Last Updated on

Runde 6 i 1. Division byder på Hobro IK mod AaB, som mødes på torsdag. Kampen spilles d. 24/08/2023 kl. 19:00 på Hobro IKs hjemmebane: DS Arena.

Hvor kan man se Hobro IK – AaB Live Stream?

Hobro IK indtager lige nu 1. pladsen i 1. Division tabellen efter en 2-0 sejr over HB Køge i deres seneste kamp . AaB indtager 2. pladsen efter deres 1-1 uafgjort mod Næstved. Læs vores optakt til kampen mellem Hobro IK vs AaB, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Hobro IK mod AaB direkte via live stream.
  • Stadion: DS Arena
  • Dato: 24/08/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Hobro IK – AaB live stream på ViaPlay

Hobro IK – AaB Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Hobro IK givet 21.83% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 4.58. AaB har derimod 62.11% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.61. Disse odds gør AaB til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 25.25% med et odds på 3.96.

Hobro IK mod AaB – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp fik Hobro IK sejren og vandt tre point. torsdag værter mødte HB Køge. Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-0. Imens fik AaB ét point med fra deres seneste kamp, som endte uafgjort. Næstved var deres seneste modstander. Efter 90 minutter, var resultatet 1-1.

Hobro IK vs AaB Form

I deres 5 spillede kampe i denne sæson af 1. Division , har Hobro IK vundet i 4 , med scoring i 4 kampe . AaB har fejret 3 sejre , og har scoret i alle kampe. I deres seneste fem spillede kampe på DS Arena, har værterne Hobro IK nu vundet i alt 3 point. Deres modstander, AaB, har vundet 4 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Hobro IK – AaB Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 5 kampe, har der været et gennemsnit på 2.2 mål i Hobro IKs 1. Division opgør , hvorimod AaB har et gennemsnit på 2.4 mål i deres kampe. Ser man på disse opgør, har hjemmeholdet hold et gennemsnit på 1.60 scorede mål og 0.60 indkasserede mål pr. kamp , og ude hold har formået at score et gennemsnit på 2.00 mål og indkasseret 0.40 i hver af deres tidligere kampe.

Hobro IK – AaB Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 20% af Hobro IK’s seneste 5 1. Division kampe , mens det samme er gældende for 40% af AaB’s kampe. Den sidste gang Hobro IK missede en chance for at score i en kamp var d. 13/08/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Vendsyssel FF. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.63, kan vi se at der er 61.35% chance for at begge hold scorer i deres kamp på torsdag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.15, kan vi se at der er 46.51% chance for at begge hold scorer i deres kamp den torsdag.

FAQ

Hvor kan man se Hobro IK – AaB live stream?


Kampen Hobro IK mod AaB kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Hobro IK og AaB?


AaB er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.61.

Før kampen, hvordan præsterer Hobro IK i 1. Division?


Hobro IK seneste 5 kampe er endt med 4 sejre, 1 nederlag, og 0 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer AaB i 1. Division?


AaB seneste 5 kampe er endt med 3 sejre, 0 nederlag, og 2 uafgjorte.