18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Hobro IK – Hillerød Fodbold Live Stream

Last Updated on

Hobro IK og Hillerød Fodbold mødes søndag d. 12/11/2023, i runde 16 af Danmarks 1. Division, med kampstart kl. 19:00 på DS Arena .

Hvor kan man se Hobro IK – Hillerød Fodbold Live Stream?

Deres seneste kamp mod Sønderjyske endte i skuffelse, da Hobro IK tabte med 0-1 og befinder sig lige nu på 6. pladsen i 1. Division . På den anden side, Hillerød Fodbold kunne notere en 1-0 sejr mod Næstved, og de ligger lige nu på en 11. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Hobro IK vs Hillerød Fodbold, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Hobro IK mod Hillerød Fodbold direkte via live stream.
  • Stadion: DS Arena
  • Dato: 12/11/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Hobro IK – Hillerød Fodbold live stream på ViaPlay

Hobro IK – Hillerød Fodbold Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Hobro IK givet 47.17% chance for at vinde kampen med et odds på 2.12, mod Hillerød Fodbold, som kun har 32.79% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 3.05. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.41 eller 29.33%.

Hobro IK mod Hillerød Fodbold – Statistikker og Analyse

Hobro IK tabte deres seneste kamp. søndag værter spillede mod Sønderjyske. Ved slutfløjtet viste måltavlen 0-1. Imens vandt Hillerød Fodbold deres sidste kamp. Næstved var deres seneste modstander. Det endelige resultat for den kamp var 1-0.

Hobro IK vs Hillerød Fodbold Form

I de seneste 10 kampe i Danmarks 1. Division , har værterne fejret 4 sejre , mens de har scoret i 7 af dem . Hillerød Fodbold har 4 sejre , efter at have scoret i 7 af disse kampe. I deres seneste fem spillede kampe på DS Arena, har værterne Hobro IK nu vundet i alt 6 point. I mellemtiden har Hillerød Fodbold vundet 10 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Hobro IK – Hillerød Fodbold Odds på Over/Under

I Hobro IK’s seneste 10 1. Division kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 2.5 mål pr. kamp , hvorimod Hillerød Fodbold har et gennemsnit på 2.9 mål i deres kampe. I disse kampe, har hjemmeholdet hold et gennemsnit på 1.20 scorede mål og 1.30 indkasserede mål pr. kamp . Ude hold har i gennemsnit scoret 1.80 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.10 mål pr. kamp.

Hobro IK – Hillerød Fodbold Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 1. Division kampe for Hobro IK, formåede begge hold at score i 60% af kampene , mens det samme er gældende for halvdelen af Hillerød Fodbold’s kampe. Den sidste gang Hobro IK missede en chance for at score i en kamp var d. 3/11/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Sønderjyske. Hillerød Fodbolds uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, AC Horsens på 0-0 d. 29/09/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.62, kan vi se at der er 61.73% chance for at begge hold scorer i deres kamp på søndag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.15, kan vi se at der er 46.51% chance for at begge hold scorer i deres kamp den søndag.

FAQ

Hvor kan man se Hobro IK – Hillerød Fodbold live stream?


Kampen Hobro IK mod Hillerød Fodbold kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Hobro IK og Hillerød Fodbold?


Hobro IK er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.12.

Før kampen, hvordan præsterer Hobro IK i 1. Division?


Hobro IK seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 6 nederlag, og 0 uafgjorte.