18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Hobro IK – Næstved Live Stream

Last Updated on

I runde 2 af 1. Division skal vi se Hobro IK byde Næstved velkommen på deres hjemmebane, DS Arena, fredag d. 28/07/2023, kl. 19:00.

Hvor kan man se Hobro IK – Næstved Live Stream?

Forud for kampen, ligger Hobro IK nr. 3 i 1. Division tabellen efter en sejr over Fredericia 2-0 i sidste , hvorimod Næstved har indtaget 9. pladsen efter et nederlag til FC Helsingør på 1-2. Læs vores optakt til kampen mellem Hobro IK vs Næstved, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Hobro IK mod Næstved direkte via live stream.
  • Stadion: DS Arena
  • Dato: 28/07/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Hobro IK – Næstved live stream på ViaPlay

Hobro IK – Næstved Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Hobro IK er favoritter i dette kommende opgør. Hobro IK er blevet givet et gennemsnitligt odds på 2.35, så der er 42.55% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Næstveds gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 2.75, hvilket betyder, at der er 36.36% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.30, eller 30.30%.

Hobro IK mod Næstved – Statistikker og Analyse

Hobro IK vandt deres seneste kamp. Fredericia var deres seneste modstander. Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-0. Imens tabte Næstved deres sidste kamp. fredag gæster spillede mod FC Helsingør. Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-2.

Hobro IK vs Næstved Form

Efter deres første 1 kampe , har Hobro IK vundet i bare én med mål scoret i én enkelt kamp . Næstved har fejret 0 sejre , mens de har scoret i én af dem. I deres seneste fem kampe på DS Arena, har Hobro IK ikke vundet nogen point. I mellemtiden har Næstved ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe på udebane.

Hobro IK – Næstved Odds på Over/Under

Hobro IK har i gennemsnit scoret 2.0 mål i hver af deres seneste 1 1. Division kampe . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.0 mål i Næstved’s opgør.

Hobro IK – Næstved Odds på Begge Hold Scorer

Ingen af Hobro IK’s sidste 1 kampe i 1. Division er endt med at begge hold i opgøret scorede , mens Næstved har set det samme ske i alle deres kampe. Det gennemsnitlige odds på 1.64 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på fredag er 60.98%.Et gennemsnitligt odds på 2.12 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den fredag er 47.17%.

FAQ

Hvor kan man se Hobro IK – Næstved live stream?


Kampen Hobro IK mod Næstved kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Hobro IK og Næstved har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Hobro IK favoritter med odds 2.35 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Hobro IK i 1. Division?


Hobro IK seneste kamp er endt med 1 sejre, 0 nederlag, og 0 uafgjorte.