18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Hobro IK – Sønderjyske Live Stream

Last Updated on

,

Hobro IK og Sønderjyske mødes fredag d. 24/05/2024 kl. 18:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på DS Arena.

Hvor kan man se Hobro IK – Sønderjyske Live Stream?

Efter et nederlag til Kolding IF på 1-2 i deres seneste kamp, ligger Hobro IK lige nu på 6. pladsen i 1. Division , mens Sønderjyske rangerer som nr. 1 efter at have spillet uafgjort mod Vendsyssel FF 0-0 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Hobro IK vs Sønderjyske, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Hobro IK mod Sønderjyske direkte via live stream.
  • Stadion: DS Arena
  • Dato: 24/05/2024
  • Kick off: kl. 18:00
  • TV Kanal: Se Hobro IK – Sønderjyske live stream på ViaPlay

Hobro IK – Sønderjyske Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Hobro IK en 23.15% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 4.32, mens Sønderjyske har en 59.88% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.67. Dette betyder at Sønderjyske er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.85 med en sandsynlighed på 25.97%.

Hobro IK mod Sønderjyske – Statistikker og Analyse

Hobro IK tabte deres seneste kamp. Kolding IF var deres seneste modstander. Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-2. Imens fik Sønderjyske ét point med fra deres seneste kamp, som endte uafgjort. I den kamp, mødte fredag gæster Vendsyssel FF. Efter 90 minutter, var resultatet 0-0.

Hobro IK vs Sønderjyske Form

Ud af de seneste 10 kampe i 1. Division , har værterne 3 sejre , og har scoret i 9 kampe . Sønderjyske har en statistik på 7 sejre i deres seneste 10 kampe , med mål scoret i 7 kampe. I deres seneste fem kampe på DS Arena, har Hobro IK nu vundet i alt 8 point. Deres modstander, Sønderjyske, har vundet 10 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Hobro IK – Sønderjyske Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 3.1 mål i Hobro IKs 1. Division opgør . På den anden side, har Sønderjyske’s kampe haft et gennemsnit på 1.9 mål. Ser man på disse seneste kampe, har hjemmeholdet hold et gennemsnit på 1.50 scorede mål og 1.60 indkasserede mål pr. kamp , og ude hold har formået at score et gennemsnit på 1.60 mål og indkasseret 0.30 i hver af deres tidligere kampe.

Hobro IK – Sønderjyske Odds på Begge Hold Scorer

Hobro IK har haft 90% af deres seneste 10 1. Division opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , og for Sønderjyske er det samme gældende for 20% af deres kampe. Hobro IKs nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Sønderjyske på 0-2 d. 6/04/2024 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. En uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Vendsyssel FF d. 17/05/2024 var den seneste kamp, som Sønderjyske endte uden at score et mål. Det gennemsnitlige odds på 1.62 fortæller, at der er en sandsynlighed på 61.73% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på fredag. Det gennemsnitlige odds på 2.16 siger at der er en sandsynlighed på 46.30% for at begge hold formår at score fredag.

FAQ

Hvor kan man se Hobro IK – Sønderjyske live stream?


Kampen Hobro IK mod Sønderjyske kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Hobro IK og Sønderjyske har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Sønderjyske favoritter med odds 1.67 for at vinde.

Hvordan er Hobro IK’s form i 1. Division op til kampen?


Hobro IK har 3 sejre, 4 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er Sønderjyske’s form i 1. Division op til kampen?


Sønderjyske har 7 sejre, 1 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.