18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Hobro IK – Sønderjyske Live Stream

Last Updated on

I runde 7 af 1. Division skal vi se Hobro IK byde Sønderjyske velkommen på deres hjemmebane, DS Arena, mandag d. 28/08/2023, kl. 18:30.

Hvor kan man se Hobro IK – Sønderjyske Live Stream?

Hobro IK tabte deres seneste kamp med 1-2 mod AaB, og de ligger nu nr. 4i ligaen . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Sønderjyske sikrede sig en sejr over HB Køge med 4-0, hvilket placerer dem på en 2. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Hobro IK vs Sønderjyske, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Hobro IK mod Sønderjyske direkte via live stream.
  • Stadion: DS Arena
  • Dato: 28/08/2023
  • Kick off: kl. 18:30
  • TV Kanal: Se Hobro IK – Sønderjyske live stream på ViaPlay

Hobro IK – Sønderjyske Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Hobro IK givet 27.55% chance for at vinde kampen med et odds på 3.63, mod Sønderjyske, som kun har 54.35% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 1.84. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.70 eller 27.03%.

Hobro IK mod Sønderjyske – Statistikker og Analyse

Hobro IK tabte deres seneste kamp. AaB var deres seneste modstander. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-2. I deres seneste kamp kom Sønderjyske fra banen med en sejr. HB Køge var deres seneste modstander. Det endelige resultat for den kamp var 4-0.

Hobro IK vs Sønderjyske Form

Efter 6 kampe i 1. Division , har værterne fejret 4 sejre , og har scoret i 5 kampe . Gæsterne har formået at sikre 4 sejre , mens de har scoret i alle kampene. I deres seneste fem spillede kampe på DS Arena, har værterne Hobro IK nu vundet i alt 3 point. I mellemtiden har Sønderjyske vundet 7 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Hobro IK – Sønderjyske Odds på Over/Under

I Hobro IK’s seneste 6 1. Division kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 2.3 mål pr. kamp . På den anden side, har Sønderjyske’s kampe haft et gennemsnit på 4.0 mål. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har hjemmeholdet formået at score 1.50 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 0.83 mål pr. kamp , hvorimod ude hold har scoret 3.00 mål og indkasseret 1.00 pr. kamp.

Hobro IK – Sønderjyske Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i en tredjedel af Hobro IK’s seneste 6 1. Division kampe , mens Sønderjyske har set det samme ske i to tredjedele af deres kampe. Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Vendsyssel FF d. 13/08/2023 var den seneste kamp, som Hobro IK endte uden at score et mål. Det gennemsnitlige odds på 1.57 fortæller, at der er en sandsynlighed på 63.69% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på mandag. Det gennemsnitlige odds på 2.27 siger at der er en sandsynlighed på 44.05% for at begge hold formår at score mandag.

FAQ

Hvor kan man se Hobro IK – Sønderjyske live stream?


Kampen Hobro IK mod Sønderjyske kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Hobro IK og Sønderjyske har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Sønderjyske favoritter med odds 1.84 for at vinde.

Hvordan er Hobro IK’s form i 1. Division op til kampen?


Hobro IK har 4 sejre, 2 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 6 kampe.