18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Hvidovre – AGF Live Stream

Last Updated on

Runde 3 i Superligaen byder på Hvidovre mod AGF, som mødes på søndag. Kampen spilles d. 6/08/2023 kl. 14:00 på Hvidovres hjemmebane: Pro Ventilation Arena.

Hvor kan man se Hvidovre – AGF Live Stream?

Hvidovre spillede uafgjort 2-2 mod Randers FC i deres seneste kamp, og de er lige nu nr. 9 i Superligaen tabellen før deres næste kamp , hvorimod AGF har indtaget 6. pladsen efter et nederlag til FC Nordsjælland på 1-3. Læs vores optakt til kampen mellem Hvidovre vs AGF, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Hvidovre mod AGF direkte via live stream.
  • Stadion: Pro Ventilation Arena
  • Dato: 6/08/2023
  • Kick off: kl. 14:00
  • TV Kanal: Se Hvidovre – AGF live stream på ViaPlay

Hvidovre – AGF Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Hvidovre givet 27.17% chance for at vinde kampen med et odds på 3.68, mod AGF, som kun har 52.63% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 1.90. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.56 eller 28.09%.

Hvidovre mod AGF – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp, opnåede Hvidovre 1 point fra en uafgjort. Per Frandsen’s hold stod overfor Randers FC i den kamp. Efter 90 minutter var resultatet 2-2. Statistikker mod Randers FC viser at Hvidovre havde 45% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde Hvidovre i seneste kamp 9 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Per Frandsen’ hold 19 skud imod sig. I deres seneste kamp forlod AGF banen med et nederlag. I den kamp, mødte Uwe Rösler’s hold FC Nordsjælland. Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-3. Statistikker mod FC Nordsjælland viser at AGF havde 49% af boldbesiddelsen. Hvis vi ser på skud på mål, havde AGF i alt 22 skud, mens de tillod 11 skud imod sig.

Hvidovre vs AGF Form

Ud af 2 spillede kampe indtil videre i Superligaen , har værterne 0 sejre , med scoring i én kamp . Gæsterne har formået at sikre én sejr , med mål scoret i to kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Hvidovre ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe på Pro Ventilation Arena. Imens har AGF ikke samlet nogen point sammen i deres seneste fem opgør væk fra hjemmebanen.

Hvidovre vs AGF Indbyrdes opgør

I deres seneste 2 opgør mod hinanden , har Hvidovre endnu ikke formået at sikre en eneste sejr , mens AGF har en historik der tæller to sejre . I hver af disse 2 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 5.5 mål . Hvidovre har snittet 0.5 mål i hver kamp , og AGF har scoret 5.0 pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 10-11 til AGF. Kampen blev spillet tirsdag d. 20/09/2011, 19:00 på Pro Ventilation Arena.

Hvidovre – AGF Odds på Over/Under

Hvidovre har formået at score i gennemsnit på 2.5 mål i hver af deres seneste 2 Superligaen kampe , hvorimod AGF har et gennemsnit på 2.5 mål i deres kampe. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Per Frandsen’s hold scoret et gennemsnit på 1.00 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 1.50 mål i hver kamp , og Uwe Röslers trup har et gennemsnit på 1.00 scorede mål og 1.50 indkasserede mål pr. kamp.

Hvidovre – AGF Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har scoret i halvdelen af kampe spillet af Hvidovre og AGF. Hvidovres nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC Midtjylland på 0-1 d. 21/07/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Det gennemsnitlige odds på 1.73 fortæller, at der er en sandsynlighed på 57.80% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på søndag. Det gennemsnitlige odds på 1.98 siger at der er en sandsynlighed på 50.51% for at begge hold formår at score søndag.

FAQ

Hvor kan man se Hvidovre – AGF live stream?


Kampen Hvidovre mod AGF kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Hvidovre og AGF?


AGF er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.90.

Før kampen, hvordan præsterer Hvidovre i Superligaen?


Hvidovre seneste 2 kampe er endt med 0 sejre, 1 nederlag, og 1 uafgjorte.