18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Hvidovre – Lyngby Live Stream

Last Updated on

,

Hvidovre og Lyngby mødes lørdag d. 25/05/2024 kl. 14:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Pro Ventilation Arena.

Hvor kan man se Hvidovre – Lyngby Live Stream?

Efter at have lidt et nederlag til Vejle Boldklub på 0-2 i sidste runde, ligger Hvidovre lige nu nr. 6 i Superligaen . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Lyngby sikrede sig en sejr over Viborg med 3-1, hvilket placerer dem på en 4. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Hvidovre vs Lyngby, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Hvidovre mod Lyngby direkte via live stream.
  • Stadion: Pro Ventilation Arena
  • Dato: 25/05/2024
  • Kick off: kl. 14:00
  • TV Kanal: Se Hvidovre – Lyngby live stream på ViaPlay

Hvidovre – Lyngby Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Hvidovre en 28.82% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 3.47, mens Lyngby har en 50.51% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.98. Dette betyder at Lyngby er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.48 med en sandsynlighed på 28.74%.

Hvidovre mod Lyngby – Statistikker og Analyse

Hvidovre tabte deres seneste kamp. Per Frandsen’s hold spillede mod Vejle Boldklub. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 0-2. Mod Vejle Boldklub, havde Hvidovre 68% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde Hvidovre i seneste kamp 8 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Per Frandsen’ hold 10 skud imod sig. Imens vandt Lyngby deres seneste kamp. I den kamp, mødte David Nielsen’s hold Viborg. Ved slutfløjtet viste måltavlen 3-1. Mod Viborg, havde Lyngby en boldbesiddelse på 48%. Ser man på skud på mål, havde Lyngby de følgende statistikker: 18 skud i angreb og 11 skud tilladt mod eget mål.

Hvidovre vs Lyngby Form

Ud af de seneste 10 kampe i Superligaen , har værterne fejret to sejre , efter at have scoret i 7 af disse kampe . Gæsterne har formået at sikre 4 sejre , og har scoret i 8 kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Hvidovre nu vundet 3 point i deres seneste fem spillede kampe på Pro Ventilation Arena. Imens har Lyngby samlet i alt 3 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Hvidovre vs Lyngby Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har Hvidovre opnået to sejre , hvorimod Lyngby har opnået 5 sejre , med 3 uafgjorte i alt. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 1.9 mål . Hvidovre har i gennemsnit scoret 0.8 mål pr. kamp , og Lyngby har scoret 1.1 pr. kamp. Deres seneste møde endte med en uafgjort med 1-1 da den sidste fløjte lød. Kampen blev spillet søndag d. 14/04/2024, 13:00 på Lyngby Stadion.

Hvidovre – Lyngby Odds på Over/Under

Hvidovre har formået at score i gennemsnit på 2.7 mål i hver af deres seneste 10 Superligaen kampe . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.8 mål i Lyngby’s opgør. Når det gælder disse opgør, har Per Frandsen’s trup formået at score 1.00 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.70 mål pr. kamp , hvorimod David Nielsens hold har scoret 1.40 mål og indkasseret 1.40 pr. kamp.

Hvidovre – Lyngby Odds på Begge Hold Scorer

70% af både Hvidovres og Lyngbys sidste 10 kampe i Superligaen er endt med at begge hold i opgøret scorede. Den seneste gang Hvidovre ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Vejle Boldklub d. 20/05/2024. Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Vejle Boldklub d. 15/05/2024 var den seneste kamp, som Lyngby endte uden at score et mål. Med et gennemsnitligt odds på 1.56 er der 64.10% chance for at begge hold scorer i kampen på lørdag.Med et gennemsnitligt odds på 2.26, er der 44.25% chance for at ingen af holdene scorer i kampen lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Hvidovre – Lyngby live stream?


Kampen Hvidovre mod Lyngby kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Hvidovre og Lyngby?


Lyngby er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.98.

Hvordan er Hvidovre’s form i Superligaen op til kampen?


Hvidovre har 2 sejre, 6 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.