18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Hvidovre – OB Live Stream

Last Updated on

,

Hvidovre møder OB i runde 30 af Superligaen torsdag d. 16/05/2024, kl. 17:00 på deres hjemmebane Pro Ventilation Arena.

Hvor kan man se Hvidovre – OB Live Stream?

Forud for kampen, ligger Hvidovre lige nu på en 6. plads i Superligaen tabellen efter en uafgjort mod Randers FC 2-2 i seneste kamp , hvorimod OB har indtaget 5. pladsen efter et nederlag til Lyngby på 1-2. Læs vores optakt til kampen mellem Hvidovre vs OB, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Hvidovre mod OB direkte via live stream.
  • Stadion: Pro Ventilation Arena
  • Dato: 16/05/2024
  • Kick off: kl. 17:00
  • TV Kanal: Se Hvidovre – OB live stream på ViaPlay

Hvidovre – OB Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Hvidovre en 33.56% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.98, mens OB har en 47.62% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.10. Dette betyder at OB er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.73 med en sandsynlighed på 26.81%.

Hvidovre mod OB – Statistikker og Analyse

Hvidovre spillede uafgjort i deres seneste kamp. Randers FC var modstanderne for Per Frandsen’s hold. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 2-2. I deres kamp mod Randers FC, havde Hvidovre den følgende boldbesiddelse: 56%. Kigger man på skud på mål, havde Hvidovre i seneste kamp 16 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Per Frandsen’ hold 16 skud imod sig. Imens tabte OB deres seneste kamp. I den kamp, mødte Søren Krogh’s hold Lyngby. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-2. Mod Lyngby, havde OB en boldbesiddelse på 49%. I OB’s seneste kamp, skød de på mål 10 gange, mens Søren Krogh hold tillod 14 skud imod sig.

Hvidovre vs OB Form

I de seneste 10 kampe i Danmarks Superligaen , har værterne 3 sejre , efter at have scoret i 8 af disse kampe . Gæsterne har formået at sikre én sejr , med scoring i 7 kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Hvidovre nu vundet 4 point i deres seneste fem spillede kampe på Pro Ventilation Arena. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 6 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Hvidovre vs OB Indbyrdes opgør

Før torsdagens kamp, hvor der har været 3 møder mellem Hvidovre og OB , har Hvidovre formået at vinde to gange , mens OB har formået at vinde én gang . Disse to hold har scoret 3.7 mål i gennemsnit i deres seneste 3 indbyrdes kampe , hvor Hvidovre i gennemsnit har scoret 1.7 mål pr. kamp , og OB har snittet 2.0 pr. kamp. I den seneste kamp tog Hvidovre hjem med en sejr på 2-1. Kampen blev spillet søndag d. 28/04/2024, 13:00 på Nature Energy Park.

Hvidovre – OB Odds på Over/Under

Hvidovre har formået at score i gennemsnit på 3.1 mål i hver af deres seneste 10 Superligaen kampe . Imens er der i de kampe, som OB har spillet, blevet scoret 2.5 mål i gennemsnit. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Per Frandsen’s hold scoret et gennemsnit på 1.40 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 1.70 mål i hver kamp , og Søren Krogh’s hold har formået at score et gennemsnit på 0.90 mål og indkasseret 1.60 i hver af deres tidligere kampe.

Hvidovre – OB Odds på Begge Hold Scorer

80% af Hvidovre’s seneste 10 kampe i Superligaen er endt med at begge hold i opgøret scorede 60%. Hvidovres seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Viborg d. 5/05/2024. En uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Lyngby d. 5/04/2024 var den seneste kamp, som OB endte uden at score et mål. Med et gennemsnitligt odds på 1.50 er der en sandsynlighed på 66.67% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.40, er der en sandsynlighed på 41.67% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Hvidovre – OB live stream?


Kampen Hvidovre mod OB kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Hvidovre og OB har størst chance for at vinde?


I denne kamp er OB favoritter med odds 2.10 for at vinde.

Hvordan er Hvidovre’s form i Superligaen op til kampen?


Hvidovre har 3 sejre, 5 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er OB’s form i Superligaen op til kampen?


OB har 1 sejr, 6 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.