18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Hvidovre – OB Live Stream

Last Updated on

Runde 6 i Superligaen byder på Hvidovre mod OB, som mødes på søndag. Kampen spilles d. 27/08/2023 kl. 16:00 på Hvidovres hjemmebane: Pro Ventilation Arena.

Hvor kan man se Hvidovre – OB Live Stream?

Efter at have lidt et nederlag til FC København på 0-2 i sidste runde, ligger Hvidovre lige nu nr. 10 i Superligaen . På den anden side, OB spillede uafgjort 1-1 mod AGF i deres seneste kamp, og de ligger lige nu på en 9. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Hvidovre vs OB, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Hvidovre mod OB direkte via live stream.
  • Stadion: Pro Ventilation Arena
  • Dato: 27/08/2023
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Hvidovre – OB live stream på ViaPlay

Hvidovre – OB Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 3.06 fortæller os, at Hvidovre har 32.68% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er OBs chance for at vinde 46.95%, med et gennemsnitligt odds på 2.13. Dette viser at OB ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 3.53, er der 28.33% chance for at kampen ender uafgjort.

Hvidovre mod OB – Statistikker og Analyse

Hvidovre tabte deres seneste opgør. Per Frandsen’s hold mødte FC København. Ved slutfløjtet viste måltavlen 0-2. Statistikker mod FC København viser at Hvidovre havde 55% af boldbesiddelsen. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Hvidovre i alt 13 skud, mens de tillod 17 skud imod sig. Imens spillede OB uafgjort i deres seneste kamp. I deres seneste møde, stod Andreas Alm’s hold overfor AGF. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-1. I deres kamp mod AGF, havde OB 39% af bolden. Ser man på skud på mål, havde OB de følgende statistikker: 9 skud i angreb og 13 skud tilladt mod eget mål.

Hvidovre vs OB Form

Efter at have spillet 5 kampe i Superligaen , har Hvidovre formået at sikre 0 sejre , med scoring i én kamp . Gæsterne har formået at sikre én sejr , og har scoret i alle kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Hvidovre nu nul point i deres seneste fem spillede kampe på Pro Ventilation Arena. Imens har OB samlet i alt 3 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane. Deres seneste møde endte med en sejr til OB med 0-3.

Hvidovre – OB Odds på Over/Under

Hvidovre har i gennemsnit scoret 1.8 mål i hver af deres seneste 5 Superligaen kampe . På den anden side, har OB’s kampe haft et gennemsnit på 3.0 mål. Når det gælder disse opgør, har Per Frandsen’s hold et gennemsnit på 0.40 scorede mål og 1.40 indkasserede mål pr. kamp , og Andreas Alms trup har et gennemsnit på 1.40 scorede mål og 1.60 indkasserede mål pr. kamp.

Hvidovre – OB Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 20% af Hvidovre’s seneste 5 Superligaen kampe . OB’s hold har haft det samme udfald i alle Den seneste gang Hvidovre ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC København d. 18/08/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.55 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på søndag er 64.52%.Et gennemsnitligt odds på 2.29 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den søndag er 43.67%.

FAQ

Hvor kan man se Hvidovre – OB live stream?


Kampen Hvidovre mod OB kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Hvidovre og OB?


OB er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.13.

Før kampen, hvordan præsterer Hvidovre i Superligaen?


Hvidovre seneste 5 kampe er endt med 0 sejre, 3 nederlag, og 2 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer OB i Superligaen?


OB seneste 5 kampe er endt med 1 sejre, 2 nederlag, og 2 uafgjorte.