18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Hvidovre – Randers FC Live Stream

Last Updated on

Runde 24 i Superligaen byder på Hvidovre mod Randers FC, som mødes på søndag. Kampen spilles d. 7/04/2024 kl. 13:00 på Hvidovres hjemmebane: Pro Ventilation Arena.

Hvor kan man se Hvidovre – Randers FC Live Stream?

Deres seneste kamp mod Viborg endte i skuffelse, da Hvidovre tabte med 1-3 og befinder sig lige nu på 6. pladsen i Superligaen , hvorimod Randers FC lige nu ligger på en 1. plads efter deres nederlag mod Lyngby på 6-2 i seneste runde. Læs vores optakt til kampen mellem Hvidovre vs Randers FC, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Hvidovre mod Randers FC direkte via live stream.
  • Stadion: Pro Ventilation Arena
  • Dato: 7/04/2024
  • Kick off: kl. 13:00
  • TV Kanal: Se Hvidovre – Randers FC live stream på ViaPlay

Hvidovre – Randers FC Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Randers FC er favoritter i dette kommende opgør. Hvidovre er blevet givet et gennemsnitligt odds på 4.30, så der er 23.26% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Randers FCs gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 1.73, hvilket betyder, at der er 57.80% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.68, eller 27.17%.

Hvidovre mod Randers FC – Statistikker og Analyse

Hvidovre tabte deres seneste opgør. Per Frandsen’s hold stod overfor Viborg i den kamp. Efter 90 minutter var resultatet 1-3. Mod Viborg, havde Hvidovre en boldbesiddelse på 50%. Kigger man på skud på mål, havde Hvidovre i seneste kamp 13 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Per Frandsen’ hold 17 skud imod sig. Imens vandt Randers FC deres sidste kamp. I den kamp, mødte Rasmus Bertelsen’s hold Lyngby. Efter 90 minutter, var resultatet 6-2. Mod Lyngby, havde Randers FC en boldbesiddelse på 57%. I forhold til skud på mål, havde Randers FC i alt 22 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 12 skud imod sig.

Hvidovre vs Randers FC Form

I deres seneste ti Superligaen kampe , har værterne to sejre , efter at have scoret i 8 af disse kampe . Gæsterne har formået at sikre 3 sejre , med mål scoret i 6 kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Hvidovre nu vundet 2 point i deres seneste fem spillede kampe på Pro Ventilation Arena. Deres modstander, Randers FC, har vundet 5 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Hvidovre vs Randers FC Indbyrdes opgør

Gennem et samlet antal på 9 kampe de to hold har spillet mod hinanden , har Hvidovre formået at vinde én gang , mens Randers FC har formået at vinde 6 gange , med 2 uafgjorte i alt. Deres seneste 9 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 4.6 mål pr. kamp . 1.3 mål pr. kamp er gået til Hvidovre , og Randers FC har snittet 3.2 pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Randers FC på 1-3. Kampen blev spillet søndag d. 18/02/2024, 14:00 på Pro Ventilation Arena.

Hvidovre – Randers FC Odds på Over/Under

I Hvidovre’s seneste 10 Superligaen kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.5 mål pr. kamp , mens der i gennemsnit er blevet scoret 2.8 mål i Randers FC’s kampe. Ser man på disse seneste kampe, har Per Frandsen’s hold formået at score et gennemsnit på 1.30 mål og indkasseret 2.20 i hver af deres tidligere kampe , og Rasmus Bertelsens trup har et gennemsnit på 1.40 scorede mål og 1.40 indkasserede mål pr. kamp.

Hvidovre – Randers FC Odds på Begge Hold Scorer

Hvidovre har haft 70% af deres seneste 10 Superligaen opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , mens Randers FC har set det samme ske i halvdelen af deres kampe. Den seneste gang Hvidovre ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, AGF d. 17/03/2024. Randers FCs seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, FC Midtjylland d. 11/03/2024. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.65, kan vi se at der er 60.61% chance for at begge hold scorer i deres kamp på søndag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.09, kan vi se at der er 47.85% chance for at begge hold scorer i deres kamp den søndag.

FAQ

Hvor kan man se Hvidovre – Randers FC live stream?


Kampen Hvidovre mod Randers FC kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Hvidovre og Randers FC har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Randers FC favoritter med odds 1.73 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Hvidovre i Superligaen?


Hvidovre seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 6 nederlag, og 2 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Randers FC i Superligaen?


Randers FC seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 4 nederlag, og 3 uafgjorte.