18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Hvidovre – Vejle Boldklub Live Stream

Last Updated on

Hvidovre møder Vejle Boldklub i runde 16 af Superligaen fredag d. 24/11/2023, kl. 19:00 på deres hjemmebane Pro Ventilation Arena.

Hvor kan man se Hvidovre – Vejle Boldklub Live Stream?

Inden de går ind til dette opgør, ligger hjemmeholdet på en 12. plads efter en 2-0 sejr over OB , mens Vejle Boldklub rangerer som nr. 11 efter en sejr mod Lyngby på 1-0 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Hvidovre vs Vejle Boldklub, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Hvidovre mod Vejle Boldklub direkte via live stream.
  • Stadion: Pro Ventilation Arena
  • Dato: 24/11/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Hvidovre – Vejle Boldklub live stream på ViaPlay

Hvidovre – Vejle Boldklub Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Vejle Boldklub er favoritter i dette kommende opgør. Hvidovre er blevet givet et gennemsnitligt odds på 3.19, så der er 31.35% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Vejle Boldklubs gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 2.16, hvilket betyder, at der er 46.30% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.33, eller 30.03%.

Hvidovre mod Vejle Boldklub – Statistikker og Analyse

Hvidovre vandt deres seneste kamp. Per Frandsen’s hold spillede mod OB. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-0. Mod OB, havde Hvidovre 41% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Hvidovre i alt 11 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 16 skud imod sig. I deres seneste kamp kom Vejle Boldklub fra banen med en sejr. Ivan Prelec’s hold spillede mod Lyngby. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-0. I deres kamp mod Lyngby, havde Vejle Boldklub 47% af bolden. I deres seneste kamp, blev 16 skud sendt afsted i angrebet, mens 4 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Hvidovre vs Vejle Boldklub Form

I deres seneste 10 Superligaen opgør , har værterne fejret én sejr , og har scoret i 5 kampe . Vejle Boldklub har 3 sejre , med scoring i 7 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Hvidovre i deres seneste fem kampe på Pro Ventilation Arena ikke vundet nogen point. Gæsterne har nu vundet 4 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Hvidovre vs Vejle Boldklub Indbyrdes opgør

Før fredagens kamp, hvor der har været 1 møder mellem Hvidovre og Vejle Boldklub , har Hvidovre indtil videre ikke vundet mod Vejle Boldklub , hvorimod Vejle Boldklub har opnået én sejr . I hver af disse 1 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 4.0 mål , hvor Hvidovre i gennemsnit har scoret 1.0 mål pr. kamp , og Vejle Boldklub har snittet 3.0 pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til Vejle Boldklub med 1-3. Kampen blev spillet søndag d. 8/10/2023, 13:00 på Vejle Stadion.

Hvidovre – Vejle Boldklub Odds på Over/Under

Hvidovre har i gennemsnit scoret 2.9 mål i hver af deres seneste 10 Superligaen kampe , mens der i gennemsnit er blevet scoret 2.0 mål i Vejle Boldklub’s kampe. Ser man på disse opgør, har Per Frandsen’s hold scoret et gennemsnit på 0.60 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 2.30 mål i hver kamp . Per Frandsen’s hold har i gennemsnit scoret 1.00 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.00 mål pr. kamp.

Hvidovre – Vejle Boldklub Odds på Begge Hold Scorer

Hvidovre har haft 40% af deres seneste 10 Superligaen opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , og for Vejle Boldklub er det samme gældende for 60% af deres kampe. Hvidovres nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC København på 0-4 d. 28/10/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Den seneste gang Vejle Boldklub missede chancen for at score i en kamp var d. 5/11/2023, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC Nordsjælland. Det gennemsnitlige odds på 1.75 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på fredag er 57.14%.Et gennemsnitligt odds på 1.96 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den fredag er 51.02%.

FAQ

Hvor kan man se Hvidovre – Vejle Boldklub live stream?


Kampen Hvidovre mod Vejle Boldklub kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Hvidovre og Vejle Boldklub har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Vejle Boldklub favoritter med odds 2.16 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Hvidovre i Superligaen?


Hvidovre seneste 10 kampe er endt med 1 sejre, 8 nederlag, og 1 uafgjorte.

Hvordan er Vejle Boldklub’s form i Superligaen op til kampen?


Vejle Boldklub har 3 sejre, 4 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.