18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Hvidovre – Vejle Boldklub Live Stream

Last Updated on

Runde 16 i Superligaen byder på Hvidovre mod Vejle Boldklub, som mødes på fredag. Kampen spilles d. 24/11/2023 kl. 19:00 på Hvidovres hjemmebane: Pro Ventilation Arena.

Hvor kan man se Hvidovre – Vejle Boldklub Live Stream?

Forud for kampen, ligger Hvidovre nr. 12 i Superligaen tabellen efter en sejr over OB 2-0 i sidste . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Vejle Boldklub sikrede sig en sejr over Lyngby med 1-0, hvilket placerer dem på en 11. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Hvidovre vs Vejle Boldklub, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Hvidovre mod Vejle Boldklub direkte via live stream.
  • Stadion: Pro Ventilation Arena
  • Dato: 24/11/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Hvidovre – Vejle Boldklub live stream på ViaPlay

Hvidovre – Vejle Boldklub Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Hvidovre givet 31.35% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 3.19. Vejle Boldklub har derimod 46.30% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.16. Disse odds gør Vejle Boldklub til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 30.03% med et odds på 3.33.

Hvidovre mod Vejle Boldklub – Statistikker og Analyse

Hvidovre’s seneste kamp så dem tage en sejr. OB var modstanderne for Per Frandsen’s hold. Efter 90 minutter var resultatet 2-0. I deres kamp mod OB, havde Hvidovre den følgende boldbesiddelse: 41%. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Hvidovre i alt 11 skud, mens de tillod 16 skud imod sig. Imens sikrede Vejle Boldklub sig 3 point ved at vinde deres seneste kamp. Ivan Prelec’s hold spillede mod Lyngby. Det endelige resultat for den kamp var 1-0. I deres kamp mod Lyngby, havde Vejle Boldklub 47% af bolden. I forhold til skud på mål, havde Vejle Boldklub i alt 16 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 4 skud imod sig.

Hvidovre vs Vejle Boldklub Form

I deres seneste ti Superligaen kampe , har Hvidovre formået at sikre én sejr , efter at have scoret i 5 af disse kampe . Gæsterne har formået at sikre 3 sejre , med mål scoret i 7 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Hvidovre i deres seneste fem kampe på Pro Ventilation Arena ikke vundet nogen point. Imens har Vejle Boldklub samlet i alt 4 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Hvidovre vs Vejle Boldklub Indbyrdes opgør

I deres seneste 1 opgør mod hinanden , har fredagens værter ikke sikret en eneste sejr , hvor Vejle Boldklub har vundet én kamp . I gennemsnit er der blevet scoret 4.0 mål i de seneste 1 indbyrdes kampe . 1.0 mål pr. kamp er gået til Hvidovre , og Vejle Boldklub har scoret 3.0 pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Vejle Boldklub på 1-3. Kampen blev spillet søndag d. 8/10/2023, 13:00 på Vejle Stadion.

Hvidovre – Vejle Boldklub Odds på Over/Under

Hvidovre har i gennemsnit scoret 2.9 mål i hver af deres seneste 10 Superligaen kampe , hvorimod Vejle Boldklub har et gennemsnit på 2.0 mål i deres kampe. Ser man på disse seneste kampe, har Per Frandsen’s trup formået at score 0.60 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 2.30 mål pr. kamp , og Ivan Prelec’s hold har formået at score et gennemsnit på 1.00 mål og indkasseret 1.00 i hver af deres tidligere kampe.

Hvidovre – Vejle Boldklub Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 40% af Hvidovre’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , mens Vejle Boldklub har set det samme ske i 60% af deres kampe. Et nederlag på 0-4 mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC København d. 28/10/2023 var den seneste kamp, som Hvidovre endte uden at score et mål. Vejle Boldklubs seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, FC Nordsjælland d. 5/11/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.75 fortæller, at der er en sandsynlighed på 57.14% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på fredag. Det gennemsnitlige odds på 1.96 siger at der er en sandsynlighed på 51.02% for at begge hold formår at score fredag.

FAQ

Hvor kan man se Hvidovre – Vejle Boldklub live stream?


Kampen Hvidovre mod Vejle Boldklub kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Hvidovre og Vejle Boldklub har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Vejle Boldklub favoritter med odds 2.16 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Hvidovre i Superligaen?


Hvidovre seneste 10 kampe er endt med 1 sejre, 8 nederlag, og 1 uafgjorte.

Hvordan er Vejle Boldklub’s form i Superligaen op til kampen?


Vejle Boldklub har 3 sejre, 4 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.