18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Hvidovre – Viborg Live Stream

Last Updated on

Hvidovre og Viborg mødes søndag d. 25/02/2024, i runde 19 af Danmarks Superligaen, med kampstart kl. 14:00 på Pro Ventilation Arena .

Hvor kan man se Hvidovre – Viborg Live Stream?

Efter et nederlag til Randers FC på 1-3 i deres seneste kamp, ligger Hvidovre lige nu på 12. pladsen i Superligaen . På den anden side, Viborg tabte mod OB med 1-2, så de ligger lige nu på 10. pladsen. Læs vores optakt til kampen mellem Hvidovre vs Viborg, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Hvidovre mod Viborg direkte via live stream.
  • Stadion: Pro Ventilation Arena
  • Dato: 25/02/2024
  • Kick off: kl. 14:00
  • TV Kanal: Se Hvidovre – Viborg live stream på ViaPlay

Hvidovre – Viborg Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Hvidovre givet 25.25% chance for at vinde kampen med et odds på 3.96, mod Viborg, som kun har 54.95% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 1.82. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.61 eller 27.70%.

Hvidovre mod Viborg – Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede Hvidovre et nederlag og fik ingen point. Randers FC var deres seneste modstander. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 1-3. I deres kamp mod Randers FC, havde Hvidovre den følgende boldbesiddelse: 62%. I deres seneste kamp, havde Hvidovre 6 skud i angreb og 14 skud tilladt imod sig. I deres seneste kamp forlod Viborg banen med et nederlag. I den kamp, mødte Jakob Poulsen’s hold OB. Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-2. Da de mødte OB, havde Viborg 59% af boldbesiddelsen. I Viborg’s seneste kamp, skød de på mål 15 gange, mens Jakob Poulsen hold tillod 13 skud imod sig.

Hvidovre vs Viborg Form

I de seneste 10 kampe i Danmarks Superligaen , har hjemmeholdet en præstation på én sejr i deres navn , med scoring i 6 kampe . Viborg har en statistik på 3 sejre i deres seneste 10 kampe , og har scoret i 6 kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Hvidovre nu vundet ét point i deres seneste fem spillede kampe på Pro Ventilation Arena. Gæsterne har vundet ét point i deres seneste fem kampe på udebane.

Hvidovre vs Viborg Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Hvidovre og Viborg , har Hvidovre vundet én kamp , og gæsterne har været sejrsrige 7 gange , og der er 2 kampe, som er endt uafgjort. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.4 mål . Hvidovre har i gennemsnit scoret 0.8 mål pr. kamp , og Viborg havde et gennemsnit på 1.6 mål pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en uafgjort med cifrene 0-0. Kampen blev spillet mandag d. 14/08/2023, 18:00 på Energi Viborg Arena.

Hvidovre – Viborg Odds på Over/Under

I Hvidovre’s seneste 10 Superligaen kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.1 mål pr. kamp . Imens er der i de kampe, som Viborg har spillet, blevet scoret 2.7 mål i gennemsnit. Ser man på disse seneste kampe, har Per Frandsen’s hold et gennemsnit på 0.70 scorede mål og 2.40 indkasserede mål pr. kamp , hvorimod Jakob Poulsens hold har scoret 0.90 mål og indkasseret 1.80 pr. kamp.

Hvidovre – Viborg Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i halvdelen af Hvidovre’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , og Viborg har haft det i 60% af denne sæsons opgør. Den seneste gang Hvidovre ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-4 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brøndby IF d. 3/12/2023. Den seneste gang Viborg missede chancen for at score i en kamp var d. 12/11/2023, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, AGF. Med et gennemsnitligt odds på 1.69 er der en sandsynlighed på 59.17% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.04, er der en sandsynlighed på 49.02% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Hvidovre – Viborg live stream?


Kampen Hvidovre mod Viborg kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Hvidovre og Viborg har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Viborg favoritter med odds 1.82 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Hvidovre i Superligaen?


Hvidovre seneste 10 kampe er endt med 1 sejre, 7 nederlag, og 2 uafgjorte.