IFK Göteborg – Hammarby Live Stream

IFK Göteborg møder Hammarby i runde 9 af Allsvenskan søndag d. 21/05/2023, kl. 17:30 på deres hjemmebane Gamla Ullevi.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se IFK Göteborg – Hammarby Live Stream?

IFK Göteborg fik kun et enkelt point med fra deres seneste kamp i sidste spillerunde, da de spillede 2-2 mod AIK, og de ligger lige nu nr. 12 . Hammarby formåede at få skovlen under Djurgården, da de besejrede dem med 4-3 i seneste spillerunde, hvilket placerer dem på en 9. plads på nuværende tidspunkt. Læs vores optakt til kampen mellem IFK Göteborg vs Hammarby se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Gamla Ullevi
  • Dato: 21/05/2023
  • Kick off: kl. 17:30
  • TV Kanal: Se IFK Göteborg – Hammarby live stream på ViaPlay

IFK Göteborg – Hammarby Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har IFK Göteborg en 35.84% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.79, mens Hammarby har en 43.10% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.32. Dette betyder at Hammarby er den samlede favorit til at vinde kampen.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.42 med en sandsynlighed på 29.24%.

IFK Göteborg vs Hammarby Statistikker og Analyse

IFK Göteborg’s seneste kamp så dem spille uafgjort. William Lundin’s hold stod overfor AIK i den kamp. Kampen endte med et resultat på 2-2. I deres kamp mod AIK, havde IFK Göteborg den følgende boldbesiddelse: 39%. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde IFK Göteborg de følgende statistikker: 9 skud i angreb og 20 skud tilladt mod eget mål. Imens sikrede Hammarby sig 3 point ved at vinde deres seneste kamp. søndag gæster var oppe mod Djurgården. Det endelige resultat for den kamp var 4-3. I deres kamp mod Djurgården havde Hammarby følgende boldbesiddelse : 41%. I forhold til skud på mål, havde Hammarby i alt 6 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 9 skud imod sig.

IFK Göteborg vs Hammarby Form

Efter at have spillet 8 kampe i Allsvenskan , har IFK Göteborg vundet i bare én , med mål scoret i 3 kampe . Hammarby har 3 sejre , efter at have scoret i 5 af disse kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har IFK Göteborg vundet 4 point i deres seneste fem kampe på Gamla Ullevi. Deres modstander, Hammarby, har ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe på udebane.

IFK Göteborg vs Hammarby Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har IFK Göteborg endnu ikke vundet , hvor Hammarby har vundet 7 kampe , med 3 uafgjorte i alt. I gennemsnit er 2.7 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør , hvor IFK Göteborg i gennemsnit har scoret 0.4 mål pr. kamp , mens Hammarby i gennemsnit har scoret 2.3 mål pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til Hammarby med 0-1. Kampen blev spillet mandag d. 15/08/2022, 19:10 på Gamla Ullevi.

IFK Göteborg – Hammarby Odds på Over/Under

Gennem de seneste 8 Allsvenskan kampe, som IFK Göteborg har spillet, er der blevet scoret 2.1 mål i gennemsnit . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.4 mål i Hammarby’s opgør. Ser man på disse seneste kampe, har William Lundin’s trup scoret 1.13 mål og indkasseret 1.00 pr. kamp . Ude hold har i gennemsnit scoret 1.50 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.88 mål pr. kamp.

IFK Göteborg – Hammarby Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 25% af IFK Göteborg’s seneste 8 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , og Hammarby har haft det i halvdelen af denne sæsons opgør. Den sidste gang IFK Göteborg missede en chance for at score i en kamp var d. 8/05/2023, da de spillede uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brommapojkarna. Den seneste gang Hammarby missede chancen for at score i en kamp var d. 9/05/2023, hvor de spillede uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Mjällby. Med et gennemsnitligt odds på 1.62 er der en sandsynlighed på 61.73% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.14, er der en sandsynlighed på 46.73% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se IFK Göteborg – Hammarby live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem IFK Göteborg og Hammarby?
Hammarby er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.32.

Hvordan er IFK Göteborg’s form i Allsvenskan op til kampen?
IFK Göteborg har 1 sejr, 4 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 8 kampe.

Seneste optakter fra Allsvenskan

Live Stream Fodbold » IFK Göteborg – Hammarby Live Stream
18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening