18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

IFK Norrköping – AIK Live Stream

Last Updated on

I runde 20 af Allsvenskan skal vi se IFK Norrköping byde AIK velkommen på deres hjemmebane, Platinumcars Arena, mandag d. 21/08/2023, kl. 19:10.

Hvor kan man se IFK Norrköping – AIK Live Stream?

IFK Norrköping indtager lige nu 5. pladsen i Allsvenskan tabellen efter en 3-1 sejr over Halmstads BK i deres seneste kamp . På den anden side, AIK spillede uafgjort 2-2 mod Brommapojkarna i deres seneste kamp, og de ligger lige nu på en 14. plads. Læs vores optakt til kampen mellem IFK Norrköping vs AIK, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med IFK Norrköping mod AIK direkte via live stream.
  • Stadion: Platinumcars Arena
  • Dato: 21/08/2023
  • Kick off: kl. 19:10
  • TV Kanal: Se IFK Norrköping – AIK live stream på ViaPlay

IFK Norrköping – AIK Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er IFK Norrköping givet 39.06% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.56. AIK har derimod 39.22% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.55. Disse odds gør AIK til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 29.67% med et odds på 3.37.

IFK Norrköping mod AIK – Statistikker og Analyse

IFK Norrköping vandt deres seneste opgør. Halmstads BK var modstanderne for Glen Riddersholm’s hold. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 3-1. Mod Halmstads BK, havde IFK Norrköping en boldbesiddelse på 42%. I forhold til skud på mål, havde IFK Norrköping i alt 14 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 11 skud imod sig. Imens fik AIK ét point med fra deres seneste kamp, som endte uafgjort. Henning Berg’s hold var oppe mod Brommapojkarna. Efter 90 minutter, var resultatet 2-2. Mod Brommapojkarna, havde AIK en boldbesiddelse på 56%. I AIK’s seneste kamp, skød de på mål 13 gange, mens Henning Berg hold tillod 11 skud imod sig.

IFK Norrköping vs AIK Form

I de seneste 10 kampe i Sveriges Allsvenskan , har IFK Norrköping vundet i 4 , med mål scoret i 9 kampe . På samme tid har AIK vundet 3 gange , med mål scoret i 8 kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har IFK Norrköping nu vundet 7 point i deres seneste fem spillede kampe på Platinumcars Arena. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 10 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

IFK Norrköping vs AIK Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har IFK Norrköping formået at vinde 5 gange , hvor AIK har vundet 3 kampe , med 2 uafgjorte i alt. I gennemsnit er 2.6 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør , hvor IFK Norrköping i gennemsnit har scoret 1.7 mål pr. kamp , og AIK har scoret 0.9 pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til AIK med 1-2.

IFK Norrköping – AIK Odds på Over/Under

IFK Norrköping har formået at score i gennemsnit på 3.0 mål i hver af deres seneste 10 Allsvenskan kampe , mens der i gennemsnit er blevet scoret 2.1 mål i AIK’s kampe. I disse kampe, har Glen Riddersholm’s trup formået at score 1.60 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.40 mål pr. kamp , hvorimod Henning Bergs hold har scoret 1.10 mål og indkasseret 1.00 pr. kamp.

IFK Norrköping – AIK Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 70% af IFK Norrköping’s seneste 10 Allsvenskan kampe , mens det samme er gældende for 60% af AIK’s kampe. Et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brommapojkarna d. 3/06/2023 var den seneste kamp, som IFK Norrköping endte uden at score et mål. AIKs uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Malmö FF på 0-0 d. 23/07/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Med et gennemsnitligt odds på 1.64 er der 60.98% chance for at begge hold scorer i kampen på mandag.Med et gennemsnitligt odds på 2.11, er der 47.39% chance for at ingen af holdene scorer i kampen mandag.

FAQ

Hvor kan man se IFK Norrköping – AIK live stream?


Kampen IFK Norrköping mod AIK kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem IFK Norrköping og AIK har størst chance for at vinde?


I denne kamp er AIK favoritter med odds 2.55 for at vinde.

Hvordan er IFK Norrköping’s form i Allsvenskan op til kampen?


IFK Norrköping har 4 sejre, 4 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.