18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

IFK Norrköping – Brommapojkarna Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

Runde 11 i Allsvenskan byder på IFK Norrköping mod Brommapojkarna, som mødes på lørdag. Kampen spilles d. 3/06/2023 kl. 17:30 på IFK Norrköpings hjemmebane: Platinumcars Arena.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se IFK Norrköping – Brommapojkarna Live Stream?

Deres seneste kamp mod Kalmar FF endte i skuffelse, da IFK Norrköping tabte med 1-2 og befinder sig lige nu på 5. pladsen i Allsvenskan. På den anden side, Brommapojkarna tabte mod Sirius med 1-2, så de ligger lige nu på 7. pladsen.Læs vores optakt til kampen mellem IFK Norrköping vs Brommapojkarna se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Platinumcars Arena
  • Dato: 3/06/2023
  • Kick off: kl. 17:30
  • TV Kanal: Se IFK Norrköping – Brommapojkarna live stream på ViaPlay

IFK Norrköping – Brommapojkarna Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 1.73 fortæller os, at IFK Norrköping har 57.80% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Brommapojkarnas chance for at vinde 23.64%, med et gennemsnitligt odds på 4.23. Dette viser at IFK Norrköping ses som favoritter i denne kommende kamp.
Med odds 3.76, er der 26.60% chance for at kampen ender uafgjort.

IFK Norrköping vs Brommapojkarna Statistikker og Analyse

IFK Norrköping tabte deres seneste opgør.lørdag værter stod overfor Kalmar FF i den kamp.Kampen endte med et resultat på 1-2.Mod Kalmar FF, havde IFK Norrköping en boldbesiddelse på 35%.Kigger man på skud på mål, havde IFK Norrköping i seneste kamp 6 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod lørdag’s værter 14 skud imod sig.Imens tabte Brommapojkarna deres sidste kamp.I den kamp, mødte Olof Mellberg’s hold Sirius.Det endelige resultat for den kamp var 1-2.Mod Sirius, havde Brommapojkarna en boldbesiddelse på 56%.Ser man på skud på mål, havde Brommapojkarna de følgende statistikker: 6 skud i angreb og 9 skud tilladt mod eget mål.

IFK Norrköping vs Brommapojkarna Form

I deres seneste ti Allsvenskan kampe, har IFK Norrköping vundet i 5 , mens de har scoret i 9 af dem . Brommapojkarna har en statistik på 5 sejre i deres seneste 10 kampe , med scoring i 8 kampe.Ser man på formen hjemme og ude, har IFK Norrköping nu vundet 7 point i deres seneste fem spillede kampe på Platinumcars Arena.I mellemtiden har Brommapojkarna vundet 9 point i deres seneste fem kampe på udebane.

IFK Norrköping vs Brommapojkarna Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem IFK Norrköping og Brommapojkarna, har IFK Norrköping opnået 5 sejre , hvorimod Brommapojkarna har opnået 5 sejre . I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 3.0 mål . IFK Norrköping har snittet 1.5 mål i hver kamp , mens Brommapojkarna i gennemsnit har scoret 1.5 mål pr. kamp.Deres seneste kamp endte med en sejr på 1-2 til Brommapojkarna.

IFK Norrköping – Brommapojkarna Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Allsvenskan kampe, som IFK Norrköping har spillet, er der blevet scoret 2.7 mål i gennemsnit. Imens er der i de kampe, som Brommapojkarna har spillet, blevet scoret 2.7 mål i gennemsnit. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har hjemmeholdet formået at score 1.60 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.10 mål pr. kamp , og Olof Mellberg’s hold har formået at score et gennemsnit på 1.30 mål og indkasseret 1.40 i hver af deres tidligere kampe.

IFK Norrköping – Brommapojkarna Odds på Begge Hold Scorer

60% af IFK Norrköping’s seneste 10 kampe i Allsvenskan er endt med at begge hold i opgøret scorede . Brommapojkarna’s hold har haft det samme udfald i halvdelen.Den seneste gang IFK Norrköping ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-3 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Malmö FF d. 24/04/2023.Den seneste gang Brommapojkarna ikke formåede at score i ligaen var i en 0-0 uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, IFK Göteborg d. 8/05/2023.Med et gennemsnitligt odds på 1.71 er der en sandsynlighed på 58.48% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.00, er der en sandsynlighed på 50.00% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se IFK Norrköping – Brommapojkarna live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem IFK Norrköping og Brommapojkarna?
IFK Norrköping er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.73.

Før kampen, hvordan præsterer IFK Norrköping i Allsvenskan?
IFK Norrköping seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 3 nederlag, og 2 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Brommapojkarna i Allsvenskan?
Brommapojkarna seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 4 nederlag, og 1 uafgjorte.

Seneste optakter fra Allsvenskan

Live Stream Fodbold » IFK Norrköping – Brommapojkarna Live Stream