18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

IFK Norrköping – IFK Göteborg Live Stream

Last Updated on

IFK Norrköping og IFK Göteborg mødes mandag d. 7/08/2023, i runde 18 af Sveriges Allsvenskan, med kampstart kl. 19:00 på Platinumcars Arena .

Hvor kan man se IFK Norrköping – IFK Göteborg Live Stream?

Deres seneste kamp mod Hammarby endte i skuffelse, da IFK Norrköping tabte med 1-2 og befinder sig lige nu på 5. pladsen i Allsvenskan . IFK Göteborg formåede at få skovlen under Kalmar FF, da de besejrede dem med 2-0 i seneste spillerunde, hvilket placerer dem på en 15. plads på nuværende tidspunkt. Læs vores optakt til kampen mellem IFK Norrköping vs IFK Göteborg, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med IFK Norrköping mod IFK Göteborg direkte via live stream.
  • Stadion: Platinumcars Arena
  • Dato: 7/08/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se IFK Norrköping – IFK Göteborg live stream på ViaPlay

IFK Norrköping – IFK Göteborg Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 2.11 fortæller os, at IFK Norrköping har 47.39% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er IFK Göteborgs chance for at vinde 30.77%, med et gennemsnitligt odds på 3.25. Dette viser at IFK Norrköping ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 3.36, er der 29.76% chance for at kampen ender uafgjort.

IFK Norrköping mod IFK Göteborg – Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede IFK Norrköping et nederlag og fik ingen point. Glen Riddersholm’s hold mødte Hammarby. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-2. Mod Hammarby, havde IFK Norrköping en boldbesiddelse på 48%. I forhold til skud på mål, havde IFK Norrköping i alt 8 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 12 skud imod sig. I deres seneste kamp kom IFK Göteborg fra banen med en sejr. Jens Berthel Askou’s hold spillede mod Kalmar FF. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-0. I deres kamp mod Kalmar FF havde IFK Göteborg følgende boldbesiddelse : 39%. I IFK Göteborg’s seneste kamp, skød de på mål 9 gange, mens Jens Berthel Askou hold tillod 13 skud imod sig.

IFK Norrköping vs IFK Göteborg Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Allsvenskan , har IFK Norrköping formået at sikre 3 sejre , mens de har scoret i 9 af dem . Gæsterne har formået at sikre én sejr , og har scoret i 6 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har IFK Norrköping i deres seneste fem kampe på Platinumcars Arena vundet 4 point. I mellemtiden har IFK Göteborg vundet 3 point i deres seneste fem kampe på udebane.

IFK Norrköping vs IFK Göteborg Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har IFK Norrköping opnået 4 sejre , hvorimod IFK Göteborg har opnået 3 sejre . Der har også været 3 uafgjorte. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.6 mål , hvor IFK Norrköping i gennemsnit har scoret 1.5 mål pr. kamp , mens IFK Göteborg i gennemsnit har scoret 1.1 mål pr. kamp. Deres seneste møde endte med en uafgjort med 1-1 da den sidste fløjte lød. Kampen blev spillet mandag d. 1/05/2023, 15:00 på Gamla Ullevi.

IFK Norrköping – IFK Göteborg Odds på Over/Under

IFK Norrköping har formået at score i gennemsnit på 3.0 mål i hver af deres seneste 10 Allsvenskan kampe . På den anden side, har IFK Göteborg’s kampe haft et gennemsnit på 2.1 mål. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Glen Riddersholm’s hold scoret et gennemsnit på 1.40 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 1.60 mål i hver kamp . Glen Riddersholm’s hold har i gennemsnit scoret 0.80 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.30 mål pr. kamp.

IFK Norrköping – IFK Göteborg Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 80% af IFK Norrköping’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , mens det samme er gældende for halvdelen af IFK Göteborg’s kampe. Et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brommapojkarna d. 3/06/2023 var den seneste kamp, som IFK Norrköping endte uden at score et mål. Den seneste gang IFK Göteborg missede chancen for at score i en kamp var d. 23/07/2023, hvor de spillede uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Halmstads BK. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.73, kan vi se at der er 57.80% chance for at begge hold scorer i deres kamp på mandag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.97, kan vi se at der er 50.76% chance for at begge hold scorer i deres kamp den mandag.

FAQ

Hvor kan man se IFK Norrköping – IFK Göteborg live stream?


Kampen IFK Norrköping mod IFK Göteborg kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem IFK Norrköping og IFK Göteborg?


IFK Norrköping er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.11.

Før kampen, hvordan præsterer IFK Norrköping i Allsvenskan?


IFK Norrköping seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 5 nederlag, og 2 uafgjorte.