18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

IFK Värnamo – Degerfors Live Stream

Last Updated on

Runde 19 i Allsvenskan byder på IFK Värnamo mod Degerfors, som mødes på mandag. Kampen spilles d. 14/08/2023 kl. 19:00 på IFK Värnamos hjemmebane: Finnvedsvallen.

Hvor kan man se IFK Värnamo – Degerfors Live Stream?

Forud for kampen, ligger IFK Värnamo nr. 10 i Allsvenskan tabellen efter en sejr over Brommapojkarna 2-0 i sidste , hvorimod Degerfors lige nu ligger på en 14. plads efter deres nederlag mod Brommapojkarna på 2-0 i seneste runde. Læs vores optakt til kampen mellem IFK Värnamo vs Degerfors, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med IFK Värnamo mod Degerfors direkte via live stream.
  • Stadion: Finnvedsvallen
  • Dato: 14/08/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se IFK Värnamo – Degerfors live stream på ViaPlay

IFK Värnamo – Degerfors Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har IFK Värnamo en 56.18% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.78, mens Degerfors har en 24.45% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 4.09. Dette betyder at IFK Värnamo er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.66 med en sandsynlighed på 27.32%.

IFK Värnamo mod Degerfors – Statistikker og Analyse

IFK Värnamo vandt deres seneste opgør. Kim Hellberg’s hold spillede mod Brommapojkarna. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 2-0. Statistikker mod Brommapojkarna viser at IFK Värnamo havde 54% af boldbesiddelsen. I deres seneste kamp, havde IFK Värnamo 10 skud i angreb og 10 skud tilladt imod sig. Imens vandt Degerfors deres seneste kamp. I deres seneste møde, stod Andreas Holmberg’s hold overfor Brommapojkarna. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-0. Mod Brommapojkarna, havde Degerfors en boldbesiddelse på 45%. I deres seneste kamp, blev 6 skud sendt afsted i angrebet, mens 8 blev tilladt imod i den seneste kamp.

IFK Värnamo vs Degerfors Form

I deres seneste 10 Allsvenskan opgør , har værterne fejret 4 sejre , med mål scoret i 8 kampe . Degerfors har en statistik på 3 sejre i deres seneste 10 kampe , efter at have scoret i 6 af disse kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har IFK Värnamo i deres seneste fem kampe på Finnvedsvallen vundet 6 point. I mellemtiden har Degerfors vundet 3 point i deres seneste fem kampe på udebane.

IFK Värnamo vs Degerfors Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har IFK Värnamo vundet 4 kampe , og gæsterne har været sejrsrige 3 gange . Der har været 3 kampe, der er endt uafgjort. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.4 mål . IFK Värnamo har i gennemsnit scoret 1.2 mål pr. kamp , og Degerfors havde et gennemsnit på 1.2 mål pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 2-0 til IFK Värnamo. Kampen blev spillet lørdag d. 1/07/2023, 15:00 på Stora Valla.

IFK Värnamo – Degerfors Odds på Over/Under

I IFK Värnamo’s seneste 10 Allsvenskan kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 2.5 mål pr. kamp . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.8 mål i Degerfors’s opgør. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Kim Hellberg’s trup scoret 1.20 mål og indkasseret 1.30 pr. kamp , mens Andreas Holmberg’s trup har formået at notere 1.00 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.80 mål pr. kamp.

IFK Värnamo – Degerfors Odds på Begge Hold Scorer

40% af IFK Värnamo’s seneste 10 kampe i Allsvenskan er endt med at begge hold i opgøret scorede , og Degerfors har haft det i halvdelen af denne sæsons opgør. IFK Värnamos nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Sirius på 0-2 d. 4/06/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, IFK Norrköping d. 23/07/2023 var den seneste kamp, som Degerfors endte uden at score et mål. Det gennemsnitlige odds på 1.68 fortæller, at der er en sandsynlighed på 59.52% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på mandag. Det gennemsnitlige odds på 2.06 siger at der er en sandsynlighed på 48.54% for at begge hold formår at score mandag.

FAQ

Hvor kan man se IFK Värnamo – Degerfors live stream?


Kampen IFK Värnamo mod Degerfors kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem IFK Värnamo og Degerfors har størst chance for at vinde?


I denne kamp er IFK Värnamo favoritter med odds 1.78 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer IFK Värnamo i Allsvenskan?


IFK Värnamo seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 5 nederlag, og 1 uafgjorte.

Hvordan er Degerfors’s form i Allsvenskan op til kampen?


Degerfors har 3 sejre, 5 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.