18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

IFK Värnamo – Kalmar FF Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

IFK Värnamo møder Kalmar FF i runde 9 af Allsvenskan mandag d. 22/05/2023, kl. 19:00 på deres hjemmebane Finnvedsvallen.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se IFK Värnamo – Kalmar FF Live Stream?

Forud for kampen, ligger IFK Värnamo lige nu på en 10. plads i Allsvenskan tabellen efter et nederlag mod Elfsborg med resultatet 0-2 i sidste kamp . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Kalmar FF indkasserede et nederlag mod Brommapojkarna på 1-3, og de ligger inden denne uges kamp nr. 7. Læs vores optakt til kampen mellem IFK Värnamo vs Kalmar FF se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Finnvedsvallen
  • Dato: 22/05/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se IFK Värnamo – Kalmar FF live stream på ViaPlay

IFK Värnamo – Kalmar FF Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er IFK Värnamo givet 35.97% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.78.
Kalmar FF har derimod 40.49% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.47.
Disse odds gør Kalmar FF til favorit i denne kamp.
Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 31.75% med et odds på 3.15.

IFK Värnamo vs Kalmar FF Statistikker og Analyse

IFK Värnamos seneste så dem indkassere et nederlag. Elfsborg var deres seneste modstander. Ved slutfløjtet viste måltavlen 0-2. Mod Elfsborg, havde IFK Värnamo 48% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde IFK Värnamo i seneste kamp 8 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Kim Hellberg’ hold 17 skud imod sig. Imens tabte Kalmar FF deres sidste kamp. I den kamp, mødte Henrik Jensen’s hold Brommapojkarna. Efter 90 minutter, var resultatet 1-3. Da de mødte Brommapojkarna, havde Kalmar FF 62% af boldbesiddelsen. Hvis vi ser på skud på mål, havde Kalmar FF i alt 10 skud, mens de tillod 8 skud imod sig.

IFK Värnamo vs Kalmar FF Form

Efter at have spillet 8 kampe i Allsvenskan , har værterne 3 sejre , og har scoret i 5 kampe . Kalmar FF har en statistik på 3 sejre i deres seneste 10 kampe , med mål scoret i 6 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har IFK Värnamo i deres seneste fem kampe på Finnvedsvallen vundet 6 point. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 4 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

IFK Värnamo vs Kalmar FF Indbyrdes opgør

De to hold har mødtes 3 gange indtil videre, og i disse møder , har IFK Värnamo endnu ikke formået at sikre en eneste sejr , mens Kalmar FF har en historik der tæller rene sejre . I gennemsnit er 2.7 mål blevet scoret i hver af disse 3 indbyrdes opgør . IFK Värnamo har snittet 0.7 mål i hver kamp , og Kalmar FF har scoret 2.0 pr. kamp. Sidste gang de spillede, tabte IFK Värnamo kampen med 1-3. Kampen blev spillet lørdag d. 15/10/2022, 17:30 på Finnvedsvallen.

IFK Värnamo – Kalmar FF Odds på Over/Under

Gennem de seneste 8 Allsvenskan kampe, som IFK Värnamo har spillet, er der blevet scoret 2.1 mål i gennemsnit , hvorimod Kalmar FF har et gennemsnit på 2.6 mål i deres kampe. Ser man på disse seneste kampe, har Kim Hellberg’s hold formået at score et gennemsnit på 0.88 mål og indkasseret 1.25 i hver af deres tidligere kampe , og Henrik Jensens trup har et gennemsnit på 1.38 scorede mål og 1.25 indkasserede mål pr. kamp.

IFK Värnamo – Kalmar FF Odds på Begge Hold Scorer

38% af IFK Värnamo’s seneste 8 kampe i Allsvenskan er endt med at begge hold i opgøret scorede , og Kalmar FF har haft det i halvdelen af denne sæsons opgør. IFK Värnamos nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Elfsborg på 0-2 d. 14/05/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Den seneste gang Kalmar FF missede chancen for at score i en kamp var d. 30/04/2023, hvor de spillede uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Varbergs BoIS FC. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.85, kan vi se at der er 54.05% chance for at begge hold scorer i deres kamp på mandag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.84, kan vi se at der er 54.35% chance for at begge hold scorer i deres kamp den mandag.

FAQ

Hvor kan man se IFK Värnamo – Kalmar FF live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem IFK Värnamo og Kalmar FF?
Kalmar FF er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.47.

Hvordan er IFK Värnamo’s form i Allsvenskan op til kampen?
IFK Värnamo har 3 sejre, 5 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 8 kampe.

Seneste optakter fra Allsvenskan

Live Stream Fodbold » IFK Värnamo – Kalmar FF Live Stream