18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Kalmar FF – Hammarby Live Stream

Last Updated on

Kalmar FF og Hammarby mødes søndag d. 20/08/2023 kl. 17:30, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Guldfaageln Arena.

Hvor kan man se Kalmar FF – Hammarby Live Stream?

Deres seneste kamp mod Sirius endte i skuffelse, da Kalmar FF tabte med 0-3 og befinder sig lige nu på 8. pladsen i Allsvenskan , hvorimod Hammarby lige nu ligger på en 7. plads efter deres nederlag mod Elfsborg på 1-0 i seneste runde. Læs vores optakt til kampen mellem Kalmar FF vs Hammarby, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Kalmar FF mod Hammarby direkte via live stream.
  • Stadion: Guldfaageln Arena
  • Dato: 20/08/2023
  • Kick off: kl. 17:30
  • TV Kanal: Se Kalmar FF – Hammarby live stream på ViaPlay

Kalmar FF – Hammarby Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Kalmar FF givet 36.10% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.77. Hammarby har derimod 41.15% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.43. Disse odds gør Hammarby til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 30.77% med et odds på 3.25.

Kalmar FF mod Hammarby – Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede Kalmar FF et nederlag og fik ingen point. Sirius var deres seneste modstander. Efter 90 minutter var resultatet 0-3. Da de mødte Sirius, havde Kalmar FF 57% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Kalmar FF de følgende statistikker: 13 skud i angreb og 15 skud tilladt mod eget mål. Imens vandt Hammarby deres seneste kamp. Marti Cifuentes’s hold var oppe mod Elfsborg. Kampen endte med en stilling på 1-0. Statistikker mod Elfsborg viser at Hammarby havde 51% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Hammarby i alt 12 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 6 skud imod sig.

Kalmar FF vs Hammarby Form

I de seneste 10 kampe i Sveriges Allsvenskan , har hjemmeholdet en præstation på 3 sejre i deres navn , med mål scoret i 7 kampe . Hammarby har fejret 5 sejre , med scoring i 6 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Kalmar FF i deres seneste fem kampe på Guldfaageln Arena vundet 10 point. Gæsterne har nu vundet 5 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Kalmar FF vs Hammarby Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har Kalmar FF formået at vinde to gange , hvorimod Hammarby har opnået 4 sejre . Der har været 4 kampe, der er endt uafgjort. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 3.8 mål . Kalmar FF har snittet 1.7 mål i hver kamp , og Hammarby har scoret 2.1 pr. kamp. Sidste gang de spillede, tabte Kalmar FF kampen med 1-3. Kampen blev spillet søndag d. 16/07/2023, 15:00 på Tele2 Arena.

Kalmar FF – Hammarby Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Allsvenskan kampe, som Kalmar FF har spillet, er der blevet scoret 2.6 mål i gennemsnit . Imens er der i de kampe, som Hammarby har spillet, blevet scoret 2.3 mål i gennemsnit. I disse kampe, har Henrik Jensen’s hold scoret et gennemsnit på 0.90 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 1.70 mål i hver kamp , mens Marti Cifuentes’s trup har formået at notere 1.20 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.10 mål pr. kamp.

Kalmar FF – Hammarby Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Allsvenskan kampe for Kalmar FF, formåede begge hold at score i 60% af kampene , og Hammarby har haft det i halvdelen af denne sæsons opgør. Den seneste gang Kalmar FF ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-3 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Sirius d. 13/08/2023. Hammarbys nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brommapojkarna på 0-1 d. 21/07/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Det gennemsnitlige odds på 1.72 fortæller, at der er en sandsynlighed på 58.14% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på søndag. Det gennemsnitlige odds på 1.99 siger at der er en sandsynlighed på 50.25% for at begge hold formår at score søndag.

FAQ

Hvor kan man se Kalmar FF – Hammarby live stream?


Kampen Kalmar FF mod Hammarby kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Kalmar FF og Hammarby har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Hammarby favoritter med odds 2.43 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Kalmar FF i Allsvenskan?


Kalmar FF seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 4 nederlag, og 3 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Hammarby i Allsvenskan?


Hammarby seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 3 nederlag, og 2 uafgjorte.