18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Kalmar FF – IFK Norrköping Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

Kalmar FF og IFK Norrköping mødes søndag d. 28/05/2023 kl. 15:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Guldfaageln Arena.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Kalmar FF – IFK Norrköping Live Stream?

Efter en 1-0 sejr over IFK Värnamo i deres seneste kamp, ligger værterne lige nu på 7. pladsen i Allsvenskan tabellen, hvorimod IFK Norrköping har indtaget 4. pladsen efter et nederlag til Elfsborg på 1-2.Læs vores optakt til kampen mellem Kalmar FF vs IFK Norrköping se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Guldfaageln Arena
  • Dato: 28/05/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Kalmar FF – IFK Norrköping live stream på ViaPlay

Kalmar FF – IFK Norrköping Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Kalmar FF en 46.30% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.16, mens IFK Norrköping har en 30.77% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 3.25. Dette betyder at Kalmar FF er den samlede favorit til at vinde kampen.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.24 med en sandsynlighed på 30.86%.

Kalmar FF vs IFK Norrköping Statistikker og Analyse

Kalmar FF’s seneste kamp så dem tage en sejr.IFK Värnamo var deres seneste modstander.Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-0.Mod IFK Värnamo, havde Kalmar FF en boldbesiddelse på 49%.I deres seneste kamp, havde Kalmar FF 6 skud i angreb og 5 skud tilladt imod sig.Imens tabte IFK Norrköping deres sidste kamp.Glen Riddersholm’s hold var oppe mod Elfsborg.Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-2.Da de mødte Elfsborg, havde IFK Norrköping 51% af boldbesiddelsen.I deres seneste kamp, blev 6 skud sendt afsted i angrebet, mens 14 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Kalmar FF vs IFK Norrköping Form

Efter at have spillet 9 kampe i Allsvenskan, har hjemmeholdet en præstation på 4 sejre i deres navn , og har scoret i 7 kampe . Gæsterne har formået at sikre 5 sejre , og har scoret i 8 kampe.Ser man på hjemme- og udeform, har Kalmar FF vundet 7 point i deres seneste fem kampe på Guldfaageln Arena.Gæsterne har nu vundet 10 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Kalmar FF vs IFK Norrköping Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden, har Kalmar FF vundet to kampe , mens IFK Norrköping har en historik der tæller 6 sejre , og der er 2 kampe, som er endt uafgjort. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.8 mål . Kalmar FF har snittet 1.1 mål i hver kamp , og IFK Norrköping havde et gennemsnit på 1.7 mål pr. kamp.Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en uafgjort med cifrene 2-2.Kampen blev spillet lørdag d. 17/09/2022, 15:00 på Platinumcars Arena.

Kalmar FF – IFK Norrköping Odds på Over/Under

Gennem de seneste 9 Allsvenskan kampe, som Kalmar FF har spillet, er der blevet scoret 2.4 mål i gennemsnit, mens der i gennemsnit er blevet scoret 2.7 mål i IFK Norrköping’s kampe. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Henrik Jensen’s hold formået at score et gennemsnit på 1.33 mål og indkasseret 1.11 i hver af deres tidligere kampe , og Glen Riddersholms trup har et gennemsnit på 1.67 scorede mål og 1.00 indkasserede mål pr. kamp.

Kalmar FF – IFK Norrköping Odds på Begge Hold Scorer

44% af Kalmar FF’s seneste 9 kampe i Allsvenskan er endt med at begge hold i opgøret scorede , og for IFK Norrköping er det samme gældende for 56% af deres kampe.En uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Varbergs BoIS FC d. 30/04/2023 var den seneste kamp, som Kalmar FF endte uden at score et mål.IFK Norrköpings nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Malmö FF på 0-3 d. 24/04/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp.Med et gennemsnitligt odds på 1.83 er der 54.64% chance for at begge hold scorer i kampen på søndag.Med et gennemsnitligt odds på 1.86, er der 53.76% chance for at ingen af holdene scorer i kampen søndag.

FAQ

Hvor kan man se Kalmar FF – IFK Norrköping live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvilket hold mellem Kalmar FF og IFK Norrköping har størst chance for at vinde?
I denne kamp er Kalmar FF favoritter med odds 2.16 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Kalmar FF i Allsvenskan?
Kalmar FF seneste 9 kampe er endt med 4 sejre, 3 nederlag, og 2 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer IFK Norrköping i Allsvenskan?
IFK Norrköping seneste 9 kampe er endt med 5 sejre, 2 nederlag, og 2 uafgjorte.

Seneste optakter fra Allsvenskan

Live Stream Fodbold » Kalmar FF – IFK Norrköping Live Stream