18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Kolding IF – FC Helsingør Live Stream

Last Updated on

Kolding IF og FC Helsingør mødes lørdag d. 26/08/2023, i runde 7 af Danmarks 1. Division, med kampstart kl. 14:00 på Autocentralen Park .

Hvor kan man se Kolding IF – FC Helsingør Live Stream?

Kolding IF tabte deres seneste kamp med 1-3 mod Sønderjyske, og de ligger nu nr. 5i ligaen , hvorimod FC Helsingør har indtaget 6. pladsen efter et nederlag til AC Horsens på 1-3. Læs vores optakt til kampen mellem Kolding IF vs FC Helsingør, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Kolding IF mod FC Helsingør direkte via live stream.
  • Stadion: Autocentralen Park
  • Dato: 26/08/2023
  • Kick off: kl. 14:00
  • TV Kanal: Se Kolding IF – FC Helsingør live stream på ViaPlay

Kolding IF – FC Helsingør Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Kolding IF en 50.00% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.00, mens FC Helsingør har en 29.76% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 3.36. Dette betyder at Kolding IF er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.49 med en sandsynlighed på 28.65%.

Kolding IF mod FC Helsingør – Statistikker og Analyse

Kolding IF tabte deres seneste opgør. lørdag værter stod overfor Sønderjyske i den kamp. Efter 90 minutter var resultatet 1-3. Imens fik FC Helsingør nul point da de tabte deres seneste kamp. AC Horsens var deres seneste modstander. Det endelige resultat for den kamp var 1-3.

Kolding IF vs FC Helsingør Form

Efter at have spillet 5 kampe i 1. Division , har Kolding IF formået at sikre 3 sejre , med mål scoret i alle kampe . Gæsterne har formået at sikre to sejre , efter at have scoret i alle disse kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Kolding IF vundet 6 point i deres seneste fem kampe på Autocentralen Park. Imens har FC Helsingør ikke samlet nogen point sammen i deres seneste fem opgør væk fra hjemmebanen.

Kolding IF – FC Helsingør Odds på Over/Under

Kolding IF har formået at score i gennemsnit på 3.0 mål i hver af deres seneste 5 1. Division kampe . På den anden side, har FC Helsingør’s kampe haft et gennemsnit på 2.8 mål. Ser man på disse seneste kampe, har hjemmeholdet hold formået at score et gennemsnit på 1.60 mål og indkasseret 1.40 i hver af deres tidligere kampe , og udeholdet har et gennemsnit på 1.40 scorede mål og 1.40 indkasserede mål pr. kamp.

Kolding IF – FC Helsingør Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i alle Kolding IF’s seneste 5 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , og FC Helsingør har haft det i 80% af denne sæsons opgør. Med et gennemsnitligt odds på 1.60 er der 62.50% chance for at begge hold scorer i kampen på lørdag.Med et gennemsnitligt odds på 2.19, er der 45.66% chance for at ingen af holdene scorer i kampen lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Kolding IF – FC Helsingør live stream?


Kampen Kolding IF mod FC Helsingør kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Kolding IF og FC Helsingør?


Kolding IF er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.00.

Før kampen, hvordan præsterer Kolding IF i 1. Division?


Kolding IF seneste 5 kampe er endt med 3 sejre, 1 nederlag, og 1 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer FC Helsingør i 1. Division?


FC Helsingør seneste 5 kampe er endt med 2 sejre, 2 nederlag, og 1 uafgjorte.