18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Kolding IF – Hillerød Fodbold Live Stream

Last Updated on

Kolding IF og Hillerød Fodbold mødes lørdag d. 29/07/2023, i runde 2 af Danmarks 1. Division, med kampstart kl. 14:00 på Autocentralen Park .

Hvor kan man se Kolding IF – Hillerød Fodbold Live Stream?

Forud for kampen, ligger Kolding IF nr. 5 i 1. Division tabellen efter en sejr over AC Horsens 2-1 i sidste . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Hillerød Fodbold indkasserede et nederlag mod HB Køge på 0-4, og de ligger inden denne uges kamp nr. 12. Læs vores optakt til kampen mellem Kolding IF vs Hillerød Fodbold, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Kolding IF mod Hillerød Fodbold direkte via live stream.
  • Stadion: Autocentralen Park
  • Dato: 29/07/2023
  • Kick off: kl. 14:00
  • TV Kanal: Se Kolding IF – Hillerød Fodbold live stream på ViaPlay

Kolding IF – Hillerød Fodbold Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Kolding IF givet 62.89% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.59. Hillerød Fodbold har derimod 20.79% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 4.81. Disse odds gør Kolding IF til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 25.19% med et odds på 3.97.

Kolding IF mod Hillerød Fodbold – Statistikker og Analyse

Kolding IF vandt holdets seneste kamp. AC Horsens var deres seneste modstander. Efter 90 minutter var resultatet 2-1. I deres seneste kamp forlod Hillerød Fodbold banen med et nederlag. HB Køge var deres seneste modstander. Efter 90 minutter, var resultatet 0-4.

Kolding IF vs Hillerød Fodbold Form

I deres 1 spillede kampe i denne sæson af 1. Division , har hjemmeholdet en præstation på én sejr i deres navn , og har scoret i én kamp . Gæsterne har formået at sikre 0 sejre , med mål scoret i 0 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Kolding IF vundet 3 point i deres seneste fem kampe på Autocentralen Park. Imens har Hillerød Fodbold ikke samlet nogen point sammen i deres seneste fem opgør væk fra hjemmebanen.

Kolding IF – Hillerød Fodbold Odds på Over/Under

Kolding IF har formået at score i gennemsnit på 3.0 mål i hver af deres seneste 1 1. Division kampe . På den anden side, har Hillerød Fodbold ikke formået at score nogen mål i deres 1. Division kampe.

Kolding IF – Hillerød Fodbold Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 1 1. Division kampe for Kolding IF, formåede begge hold at score i alle kampene . Hillerød Fodbold’s kampe har ikke set dette ske endnu. Et nederlag på 0-4 mod ingen andre end deres kommende modstandere, HB Køge d. 21/07/2023 var den seneste kamp, som Hillerød Fodbold endte uden at score et mål. Det gennemsnitlige odds på 1.75 fortæller, at der er en sandsynlighed på 57.14% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på lørdag. Det gennemsnitlige odds på 1.97 siger at der er en sandsynlighed på 50.76% for at begge hold formår at score lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Kolding IF – Hillerød Fodbold live stream?


Kampen Kolding IF mod Hillerød Fodbold kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Kolding IF og Hillerød Fodbold?


Kolding IF er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.59.

Før kampen, hvordan præsterer Kolding IF i 1. Division?


Kolding IF seneste kamp er endt med 1 sejre, 0 nederlag, og 0 uafgjorte.